Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan “kira” mesajı: Seçimden sonra üzerlerine farklı gideceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'nın ilçesi Pursaklar’da vatandaşlarla bir araya geldi. Asıl sıkıntının enflasyon olduğuna değinen Erdoğan, "Seçimin ardından kirayı yükseltenlerin üzerine çok farklı şekilde gideceğiz. Bunu bilsinler" dedi

SİYASET 11.05.2023, 15:51
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan “kira” mesajı: Seçimden sonra üzerlerine farklı gideceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, başkentte mitinglerine devam ediyor. Ankara'nın ilçesi Pursaklar’da vatandaşlara seslenen Erdoğan’ın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

“Bay bay Kemal namus sözü vermişti”

Asıl sıkıntının enflasyon olduğunu aktaran Erdoğan, “Daha çok konut inşa edeceğiz. Bu şekilde kira ve ev fiyatlarını düşüreceğiz. Allah'ın izni ile Türkiye’nin her sıkıntısını çözüme ulaştırdığımız şekilde bu sorunu da halledeceğiz. İlerleyen süreçlerde de daha iyisini sağlayacak olan da biziz.

Koronavirüs pandemisinde dünya üzerindeki tedarik ve üretim zincirleri kötüye giderken biz üretmeye devam ettik. Enerji alanında dünyada meydana gelen gelişmeleri kendimize döndürdük. Peki, muhalefet neler yapıyordu? Seçimlerde aldıkları belediyelerde çalışanları işten çıkarmayacaklarına dair bay bay Kemal namus sözü vermişti. Başkentimizde se ve otobüsler bedava verilecek demişlerdi. İstanbul, Ankara ve İzmir'de işçi kardeşlerimiz işlerinden edildi” dedi.

“Şimdi petrol çıkıyor”

Türkiye’nin küresel bir güç haline geldiğine işaret eden Erdoğan, "İnsanlarımız kazanımlarına gasp edecekleri asla affetmeyecektir. Terör örgütüyle beraber gidenlerle yol yürünmez. Biz ülkemizde meydana gelen kısır döngüyü kırdık. Terörden arındırdığımız dağlardan şu an petrol çıkıyor. 40 senedir terörün neden arındırılmadığını anlıyor musunuz? Biz 21 senedir bu ülke için yalnızca hizmet ve eser siyaseti sağladık. 14 Mayıs günü bir defa daha tercihimizi doğrudan yana yapacak mıyız?" şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)