Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan belediye başkanlarına “sosyal medya” uyarısı 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Partili belediye başkanlarıyla buluştu. Erdoğan, “sosyal medya” uyarısı yaptı. Sosyal medya belediyeciliğinin, hizmet belediyeciliğinin önüne geçemeyeceğini söyledi. 

SİYASET 23.06.2021, 14:30 24.06.2021, 09:49
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan belediye başkanlarına “sosyal medya” uyarısı 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Partili belediye başkanlarıyla Beştepe’de buluştu. Burada konuşma yapan Erdoğan, 19 sene boyunca iktidarı ayak tutanın, belediyelerin hizmet ve başarıları olduğunu söyledi. 

Erdoğan: “AK Partili belediye başkanları her daim ulaşılabilir olmalıdır. Vatandaşın içerisinde, çarşıda ve sokakta olmalıdır. Yalnızca sosyal medya mecralarıyla vatandaşın kalbine dokunulmayacağı, son önemde ortaya çıkmıştır. Unutulmamalıdır ki sosyal medya belediyeciliği, hizmet belediyeciliğinin yerini alamaz. Gönülden yapılan her iş bereketlenir.” 

“Siyasetteki gayemiz, birilerini makam sahibi yapmak değil” 

Erdoğan: “Siyasetteki gayemiz, birilerini makam sahibi yapmak değil. Bizim önceliğimiz, milletimize hizmet etmek ve ülkemizin tamamında kalkınmayı ve adaleti temin etmektir. Siz belediye başkanlarımızdan, 2019 seçimlerinde belirlediğimiz 11 prensibimize sadık kalmanızı istiyorum. Özellikle imar düzenlemelerinde şaibeye yer vermeyin ve açık ve adil olun. İhaleleri de mutlak şeffaflık içerisinde yapın ve canlı yayınlayın. İşlerinizin tanıtımına da önem verin.” 



“Sizin başarınız, 2023 seçimlerini etkileyecek” 

Erdoğan: “Yerel Yönetimler Başkanlığımız tarafından illerimize yönelik çalışmalar yapılıyor. Sizin başarınız, 2023 seçimlerini etkileyecek. Bu sebeple sorunları yerinde görmeniz, vatandaşların derdi ile dertlenmenizi rica ediyorum. Halkımıza kapı dışından değil, kapılarını çalarak ev içinden misafir olun.” 

Yorumlar (0)