Cumhurbaşkanı Erdoğan muhalefet partilerine sert çıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Rize Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı'nın ardından konuştu. Erdoğan, Kılıçdaroğlu ve Akşener'e sert çıktı.

SİYASET 04.09.2021, 18:55 04.09.2021, 19:48
Cumhurbaşkanı Erdoğan muhalefet partilerine sert çıktı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Rize Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı'nda konuştu.
 


"Hiçbir hususta yerli ve milli bir duruş ortaya koyamadılar"

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar ise şu şekilde:

"FETÖ'cü hainler için Ankara'dan İstanbul'a yürüyen Kemal Kılıçdaroğlu, 732 gündür evlatlarına kavuşma mücadelesi vermekte olan Diyarbakır annelerini bir defa bile ziyaret etmedi. CHP, her gün maşeri vicdanı kanatan yeni bir skandala, kadınlarımızın onuruna dokunan bir terbiyesizliğe imza atıyorlar. CHP, adeta bir Truva atı misali siyaset kurumunu içeriden alt etmeye çalışıyor. 20 senedir girdiği bütün seçimleri kaybeden CHP, vatandaşlarımızdan yediği tokadın acısıyla ateşi kendisini de yakacak tehlikeli bir oyun ortaya koyuyor.

Teröristlere canlı kalkan olanları gördük. Kimdi bu? Ana muhalefet lideri. Tankların üzerine çıkmak yerine tankların arasından sıvışanlara şahit olduk. Kimdi bu? Bay Kemal. Gizli kapılar ardında IMF komiserleriyle görüşenleri gördük. Kimdi bu? Bay Kemal'in ekipleri. Hiçbir hususta yerli ve milli bir duruş ortaya koyamadılar.



"Yolun açık olsun Meral Hanım"

Dolmabahçe Sarayı'nın hemen karşı duvarına 'Zulüm 1453'te başladı' diye yazan Gezicilerdi. Meral Hanım, işte sen bunlarla birliktesin. Yolun açık olsun.

Birilerinin ufku laf ve taş yığınlarından öteye geçemezken, TİHA'mız (Taarruzi İnsansız Hava Aracı) AKINCI ile dünya harp tarihini tekrar yazıyoruz. Muhalefet partilerinin çapsızlığının bizi rehavete sürüklemesine asla müsaade etmeyeceğiz."









Yorumlar (0)