Cumhurbaşkanı Erdoğan kirli senaryoları tek tek anlatıp seçim mesajı verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda göreve geldiği ilk günden bu yana 21 yıldır millet adına mücadele ettikleri kirli senaryoları tek tek anlattı. Paylaşımının sonunda seçim mesajı veren Erdoğan, “14 Mayıs’ta Anadolu İrfanının galip geleceğine yürekten inanıyoruz” dedi.

SİYASET 10.05.2023, 10:53 Şeyda Gül
Cumhurbaşkanı Erdoğan kirli senaryoları tek tek anlatıp seçim mesajı verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden önemli paylaşımda bulundu. Göreve geldikleri günden itibaren mücadele ettikleri kirli senaryoları anlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Geçmişte ülkemize hizmet eden siyasetçilerin başına ne geldiyse, hepsini katbekat fazlasıyla biz de yaşadık, biz de tecrübe ettik” dedi.

“İşte bizim, 21 yıldır millet adına mücadele ettiğimiz kirli senaryolar” diye yaşadıklarını tek tek sıralayan Erdoğan, mahkeme yoluyla önünü kesmek ve veya vesayetle gözünü korkutmak istediklerini söyledi. MİT kumpası ile çalışma arkadaşları üzerinden kendilerine hedef aldıklarını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, gezi olaylarıyla sokakları ateşe vererek sindirmeye çalıştıklarını belirtti.

“Canımıza kasettiler”

17-25 Aralık tarihinde şimdi CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun montaj olduğunu itiraf ettiği kayıtlar üzerinden milli iradeyi gasp etmeye yeltendiklerini belirten Erdoğan, 15 Temmuz'da da FETÖ'cü ihanet çetesi eliyle doğrudan canlarına kastettiklerini dile getirdi.

“Canımız pahasına demokrasimize sahip çıktık”

 DEAŞ’ından PKK'sına kadar tüm terör örgütlerini üzerlerine saldıklarını ifade eden Erdoğan, hepsinin amacının milletin sandıkta verdiği yetkiyi cebren geri almak olduğunu açıkladı. “Ama biz, gerektiğinde canımız pahasına demokrasimize sahip çıktık” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, pek çok dava arkadaşını bölücü terör örgütünün hain saldırılarında şehit verdiğini söyledi.

“Ne söyleyeceksek sandıkta söyledik”

AK Parti'nin seçim bürolarına monotof bombaları atıldığını ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, nice kardeşlerinin taciz ve tahkir edildiğini belirtti. Maruz kaldığı onca provokasyona rağmen hukuk, demokrasi ve meşrutiyetten sapmadıklarını dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ne söyleyeceksek sandıkta söyledik, sandık aracılığıyla söyledik” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim mesajı

14 Mayıs seçimi için seçmenlere mesaj bırakan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Birileri gibi batılı güçlerin kulaklarımıza fısıldadığında değil, Anadolu irfanına güvendik” dedi.

Bugün de 85 milyonun Basiret ve ferasetine güvendiğini ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, 14 Mayıs tarihinde Anadolu irfanının galip geleceğine yürekten inandığını belirtti.

Yorumlar (0)