Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ilk açıklama!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Üsküdar Saffet Çebi Ortaokulu'nda oyunu kullandıktan sonra ilk açıklamayı yaptı.

SİYASET 23.06.2019, 12:38 23.06.2019, 13:15
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ilk açıklama!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan vatandaşlık görevini yapmak için ailesiyle birlikte Üsküdar Saffet Çebi Ortaokulu'na geldi.

Oyunu kullanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada gazetecilere verdiği demeçte "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi bu şekilde yapılmamalıydı. Ama yaşananlardan dolayı YSK tarafından seçimin yenilenmesine gidildi. İstanbul'umuza, İstanbul'umuzun geleceğine tecrübesiyle dinamizmiyle ve Ankara-İstanbul bütünleşmesiyle bir sürecin getirilmesini çok çok faydalı buluyorum. İstanbul seçmeni İstanbul için en isabetli kararı verecektir diye düşünüyorum. Hayırlı olsun diyorum. İstanbul dışından vatandaşlarımızın getirilmesi ve memleketlerine dönmeleri için hepimiz çok gayret ettik." dedi.

Sonuçları İstanbul'da takip edecek

Sonuçları İstanbul'da takip edeceğini açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İstanbul'umuza, İstanbul'umuzun geleceğine tecrübesiyle dinamizmiyle ve Ankara-İstanbul bütünleşmesiyle bir sürecin getirilmesini çok çok faydalı buluyorum." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İstanbul seçmeni İstanbul için en isabetli kararı verecektir diye düşünüyorum. Hayırlı olsun diyorum." dedi.

Yorumlar (0)