Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2021 senesi şahlanış senemiz olacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kömürhan Köprüsü'nün açılış töreninde yapmış olduğu konuşmada 2021 senesinin her alanda reformlar yapılarak yeni bir şahlanış yılı olacağını ifade etti.

SİYASET 02.01.2021, 14:27 04.02.2021, 11:41
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2021 senesi şahlanış senemiz olacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kömürhan Köprüsü'nün açılış töreninde konuşma gerçekleştirdi. Erdoğan video-konferans yöntemiyle katıldığı törende önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açılış öncesinde önemli açıklamalar yaparak 2021 senesinin Türkiye için şahlanış yılı olacağını ifade etti.

"Kapsamlı şekilde hazırlıklar gerçekleştiriyoruz"

Cumhurbaşkanı Erdoğan her alanda reformların yapılacağını söyleyerek, "Allah'ın takdiriyle bu yılı her alanda yeni bir şahlanış yılı haline getirmeyi istiyoruz. Bunun için kapsamlı şekilde hazırlıklar gerçekleştiriyoruz. Son senelerdeki mücadelemizle elde etmiş olduğumuz kazanımlar büyük önem taşıyor. Bunlardan daha da önemlisi bunları koruyarak geleceğe taşıyacak olan adımlardır. Ülkemizi hak ettiği yere çıkarabilmek amacıyla çok fazla çalışmamız gerekiyor. Bu dönemde en büyük gücümüz, birlik ve beraberliğimizle kardeşliğimiz olacaktır. Ülkemizin yükselişinin önünü içeride terör örgütleri, dışarıda ise yaptırımlarla engelleyemeyenler, proje kişilerle birlik ve beraberliğimizi bozmaya çabalıyor." şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)