"Cumhur İttifakı kendi yolunda yürüyecek" 

Türkiye Cumhurbaşkanı ve Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Amasya, Bartın, Çorum, Düzce ve Karabük teşkilatlarının 7. Olağan İl Kongrelerine canlı bağlantıyla Vahdettin Köşkü'nden katıldı.

SİYASET 19.01.2021, 14:24 19.01.2021, 18:36
"Cumhur İttifakı kendi yolunda yürüyecek" 

AK Parti'nin Türkiye'nin yalnızca son 18 senenin değil, Allah'ın izniyle daha uzun seneler boyunca Türkiye'nin geleceğinin de partisi olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhur İttifakı ile birlikte hep daha ileriye gidileceğini, daha çok hizmetler ve büyük projeler üretileceğini bildirdi.

Ülkesini düşmana şikayet edenleri unutmayacağız!

Mükellef kadrolar olarak samimiyet ile çalıştıkça Allah'ın nice zaferleri nasip ettiğini, bundan sonra da edeceğini kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin ekonomiden diplomasiye kadar çok geniş bir cephede mücadele yürüttüğünü, her fırsatta kendi ülkelerini yabancılara şikayet edenleri, düşmanların değirmenlerine su taşıyanları kesinlikle unutmayacaklarını ifade etti.

Türkiye artık dengeleri değiştiriyor

Vicdan ve akıl sahibi herkesin diplomasiden güvenliğe kadar Türkiye'nin nereden nereye geldiğini net bir şekilde gördüğünü vurgulayan Recep Tayyip Erdoğan, saldırılardan, tuzaklardan ve ihanetlerden kurtulan Türkiye'nin artık hem bölgesinde hem de dünyada dengeleri belirleyen bir konuma ulaştığını dile getirdi.

Tek taahhütleri Türkiye'yi 18 yıl geri götürmek!

Cumhur İttifakı'nın kendi yolunda yürüyeceğini, kendi işine bakacağını, kendi hedeflerini hayata geçireceğini kaydeden Erdoğan, şimdiye kadar tek taahhütleri "Türkiye'yi 18 yıl öncesine geri götürmek" olanlara cevabın, Türkiye'nin önüne çeyrek, yarım ve bir asırlık vizyonlar koyarak vereceklerini belirtti.

Hukuk ve ekonomide reformlar

Hukukta ve ekonomide yapılacak reform hamleleriyle alakalı hazırlıkların kamuoyuna sunma aşamasına geldiğini bilgisini de veren Türkiye Cumhurbaşkanı, güçlü ve büyük Türkiye'nin inşası hususunda söyleyebileceği tek sözü bulunmayanların Türkiye'nin kazanımlarına göz dikmelerinin, kendi çaresizliklerinin, çapsızlıklarının ve tembelliklerinin işareti olduğunun altını çizdi.

Yorumlar (0)