Çocuklar sordu Binali Yıldırım cevapladı: İş arıyorum

AK Parti Genel Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Bahçelievler’de bulunan ve down sendromluların görev aldığı Sempati Sosyal Tesisi’ne bir ziyaret gerçekleştirdi. Bahçelievler Belediyesi Anaokulu’nu da ziyaret eden Yıldırım, öğrencilerin “Ne iş yapıyorsunuz?” şeklindeki sorusuna “İş arıyorum” yanıtını verdi.

SİYASET 08.10.2021, 15:20 08.10.2021, 15:31
Çocuklar sordu Binali Yıldırım cevapladı: İş arıyorum

AK Parti Genel Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Bahçelievler'de birtakım ziyaretler gerçekleştirdi. 

“Müşterilerden çalışanlara kadar herkes sempatik”

Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır ile beraber ilk başta down sendromluların görev yaptığı Sempati Sosyal Tesisi'ni gezen Yıldırım, çalışanlarla sohbet etti. Sempati Sosyal Tesisi'nin fazlasıyla sempatik olduğunu dile getiren Binali Yıldırım, “Müşterilerden çalışanlara kadar herkes sempatik ve güler yüzlüler. Oldukça keyifli zaman geçiriyorlar. Bahçelievler Belediye Başkanımız Bahadır'a bu tarz bir yeri vatandaşlarımıza kazandırdığı “için teşekkürlerimizi iletiyoruz” sözlerini kullandı.

"İş arıyorum”

Sempati Sosyal Tesislerine düzenlediği ziyaretin ardından Milli Eğitim Bakanlığının ruhsat verdiği ilk anaokulu niteliğini taşıyan Bahçelievler Belediyesi Anaokulu'na da ziyaret düzenleyen Binali Yıldırım, çocuklara hediyeler verdi. Anaokulu minikleriyle sohbet eden Yıldırım, bir öğrenciden gelen “Ne iş yapıyorsun?” şeklindeki soruya, “İş arıyorum” yanıtını vermesi, heyetin gülüşmelerine sebep oldu.

Ardından Binali Yıldırım, Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır'ı makamında ziyaret etti ve Başkan Bahadır'dan belediyenin faaliyetlerine ilişkin bilgi topladı.

Yorumlar (0)