CHP Parti Meclisi Perşembe toplanacak

CHP PM (Parti Meclisi) Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun başkanlığında 26 Kasım 2020 Perşembe günü bir araya gelecek.

SİYASET 24.11.2020, 15:53
CHP Parti Meclisi Perşembe toplanacak

Edinilen bilgilere göre, Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığındaki yapılacak olan Parti Meclisi (PM) toplantısı, 26 Kasım Perşembe günü saat 12.00'de başlayacak ve çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek.

Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun sunuşu ile başlayacak Parti Meclisi toplantısında, Merkez Yönetim Kurulunun (MYK) 9 Kasım 2020 tarihindeki toplantısında görevden el çektirilen Gaziantep CHP İl Başkanı Hayri Sucu ve Gaziantep İl Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyesi Erol Göbelek'in, Şehitkamil CHP İlçe Başkanı Mehmet Coşkun Atalamış ve İlçe Yönetim Kurulunun, İslahiye CHP İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Efkan Köse ile Nizip CHP İlçe Yönetim Kurulu üyeleri Abdulkadir Akçakoca ve Turgay Özaslan'ın görevlerinden alınması kararına dair yapılan itirazlar değerlendirilecek.

Güncel siyasi konuların da masaya yatırılacağı Parti Meclisi'nde, Covid-19 salgınının sosyal ve ekonomik etkilerine ilişkin değerlendirmeler de yapılacak.

PM Toplantısında ayrıca Cumhuriyet Halk Partisi Ekonomi Masası'nın Mersin, Hatay ve Adana'daki çalışmalarına dair PM üyelerine bilgi aktarılacak.

Yorumlar (0)