CHP'li Öztrak'tan 'apar topar erken seçim' açıklaması

Öztrak'tan yeni bir 'erken seçim' açıklaması geldi. Öztrak, "Siyaset üretemeyen bir iktidarla erken seçim mecburen en kısa zamanda olur." dedi.

SİYASET 08.05.2021, 18:49
CHP'li Öztrak'tan 'apar topar erken seçim' açıklaması

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Kendisine yöneltilen erken seçim sorusunu cevaplayan Öztrak, iktidarın artık ülkeyi yönetemediğini savundu ve mecburen erken seçim yapılacağını dile getirdi.

"Bu yönetim zafiyetiyle, bu ülkeyi yönetme yeteneğini tamamıyla kaybetmiş olan iktidarla, siyaset üretemeyen bir iktidarla erken seçim mecburen en kısa zamanda olur." diyen Öztrak, "AK Parti'nin bu işleri düzeltecek bir şeyi kalmadı." dedi.

"Yönetemediklerini kabul ettikleri anda seçime gidecekler"

"Tabii ki bu konuda tarih vermek zor. Kesin olan bir şey var, o da milletin sandığı çok istediğidir. Görecekseniz, bu hükümet çok yakın bir dönemde erken seçim kararı verecek. Bunu Erdoğan'ın şahsım hükümeti bizzat duyuracak. Aylardır konuştukları yeni anayasa değişikliği ile erken seçim yapacaklarını belli ettiler." sözlerine sarf eden Öztrak, "Ülkeyi yönetemediklerini kabul edecekler. Bunu kabul ettikleri anda da apar topar erkem seçim yapacaklar. Umarım bu süreç çok fazla uzamaz. Çünkü her geçen gün vatandaşlarımızın sırtındaki yük de artacaktır." ifadelerini kullandı. 

"Erken seçime hazırız"

CHP (Cumhuriyet Halk Partisi) olarak seçime hazır vaziyette olduklarını kaydeden Öztrak, "Seçimlerin ardından da bu güzel ülkeyi süratle düze çıkarmaya, Türkiye'yi tekrar refaha kavuşturmaya hazırız." şeklinde konuştu. 

Yorumlar (0)