CHP'li Özgür Özel'den 'Süleyman Soylu' çağrısı

Özel, sosyal medya hesabı üzerinden Bakan Soylu ile ilgili olarak, "Acilen Meclis'te bir araştırma komisyonu ve Soylu hakkında bir soruşturma komisyonu oluşturulması çağrımızı tekrarlıyoruz." dedi.

SİYASET 06.06.2021, 22:33 07.06.2021, 18:01
CHP'li Özgür Özel'den 'Süleyman Soylu' çağrısı

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, organize suç örgütü elebaşı Sedat Peker’in paylaştığı son videoda, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile ilgili iddiaları üzerine, TBMM'de (Türkiye Büyük Millet Meclisi) komisyonlar oluşturulması çağrısında bulundu.

Özel, Peker’in Soylu'ya ilişkin yeni iddialarının ardından, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden, şu paylaşımı yaptı: 

“Acilen Meclis'te bir araştırma komisyonu ve Soylu hakkında bir soruşturma komisyonu oluşturulması çağrımızı tekrarlıyoruz. Demokrasilerde söz konusu iddialar hakkında üç maymunu oynayarak iktidarınızı devam ettiremezsiniz. Bu rejim krizinden, bu ahlak krizinden çıkmak için başka yol yok.”

"Bir tepsi baklavanın peşine düşenler..."

Sedat Peker'in, Demirören Holding’in Ziraat Bankası’na olan kredi borcunu ödemediğini iddia etmesinin ardından CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, kişisel sosyal medya mesajında, şu yorumda bulundu:

“Bir tepsi baklavanın peşine düşenleri; 128 milyar doları hiç edenlerin, gariplerin rızkını yiyen çetelerin, banka borçlarını ödemeyenlerin peşine düşmeye çağırıyoruz. Bizim veremeyeceğimiz hiçbir hesap yok. Fakat 'Cumhur-Mafya' ittifakından hiç ses yok." 

"Borçlar silinsin"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ise “KYK borcu olan işsiz gençlerin, traktörleri hacizle ellerinden alınan çiftçilerin borçları hemen silinsin." dedi.

Yorumlar (0)