CHP'li Özgür Özel: Birkaç gün içinde güzel bir haber gelecek

CHP lideri Kılıçdaroğlu ile Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın bugün yaptığı görüşmeye dikkat çeken CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, "Birkaç gün içinde güzel haberler alacaksınız. 28 Mayıs'ta size güveniyoruz." dedi.

SİYASET 19.05.2023, 19:49 22.05.2023, 09:13 Hakan Öksüz
CHP'li Özgür Özel: Birkaç gün içinde güzel bir haber gelecek

Afyonkarahisar İstasyon Caddesi'ndeki mitingde vatandaşlara hitap eden CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, cumhurbaşkanlığı seçiminin 28 Mayıs'ta yapılacak ikinci turu hakkında konuştu. 

"Şimdiye kadar verdiğim fısıltılar hep doğru çıkmadı mı?"

Vatandaşların son kararının 28 Mayıs'ta verileceğini kaydeden Özel, "Bugün iki ittifakın adaylarının genel başkanları (Kılıçdaroğlu ve Özdağ) Ankara'da buluştu. Şimdiden bir şey söylemek doğru olmaz ama size şimdiye kadar verdiğim fısıltılar hep doğru çıkmadı mı? Birkaç gün içinde güzel haberler alacağınızı şimdiden söyleyeyim. 13. Cumhurbaşkanı'nı bin odalı saraylara değil, Çankaya Köşkü'ne göndereceğiz." dedi.

"Önümüzdeki 5 yılı kurtarmalıyız"

TCG Anadolu, SİHA ve İHA gibi projelerle gurur duyduklarını belirten Özel, "Önümüzdeki 5 yılı kurtarmalıyız. Size güvenimiz tam. 28 Mayıs'ta bahar gelecek. Türkiye'nin üzerindeki kara bulutlar dağılacak." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (1)
8 12 ay önce
Millet ittifıkı seni yormaz,hedefe taşır.öbürü işibitene kadar.gökyüzüne bak