CHP'li Kaftancıoğlu’ndan terör açıklaması: Bakışımız net

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, yaptığı açıklamada “6 ay öncesinde de teröre karşı bakışı netti, bugün de aynı şeyi söylüyoruz” ifadelerini kullandı.

SİYASET 23.05.2023, 15:26 Şeyda Gül
CHP'li Kaftancıoğlu’ndan terör açıklaması: Bakışımız net

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Haber Türk canlı yayınında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. 6 ay önce ne söyledilerse aynısını söylemeye devam ettiklerini ifade eden Kaftancıoğlu, “6 ay öncesinde de Teröre karşı bakışı netti, bugün de aynı şeyi söylüyoruz” dedi.

“Farklılık olan şu: Bizler kendi yapacaklarımızı vatandaşa anlatırken, birileri bizleri olmadığı gibi anlattılar” diyen Kaftancıoğlu, kendilerine en iyi şekilde anlattıktan sonra iradesini kullanacak olanın vatandaş olduğunu söyledi. Kara propaganda aygıtlarının vatandaşta etkili olduğunu gördüklerini ifade eden Kaftancıoğlu, aynı şeyi söylediklerini ve vatandaşın iradesinin esas olduğunu vurguladı.

Vatandaş öfkeli olduğu kişiye zaten oy vermeyecek

Millet İttifakı’nın da CHP'nin de ilkeler ışığında siyaset yaptığının altını çizen Kaftancıoğlu, vatandaşa doğruları söyleyen bir siyaset yürüttüklerini belirtti. Kötülüğü muhatap almayan bir siyaset yürüttüklerini belirten Kaftancıoğlu, sahada kötülüklerin vatandaşta karşılık bulduğunu gördüklerini dile getirdi. Bugün Recep Tayyip Erdoğan'a oy vermek istemeyen kızgın seçmenin Sinan Oğan’a oy verdiğini belirten Kaftancıoğlu, “Göreceksiniz sandıkta tam da böyle bir şey çıkacak, vatandaş öfkeli olduğu kişiye zaten oy vermeyecektir” dedi.

Deprem bölgesindeki vatandaşlara hakaret

14 Mayıs seçiminin ardından deprem bölgesinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a verilen oyların ardından sosyal medya hesaplarından yapılan hakaretleri değerlendiren Kaftancıoğlu, “Böyle bir şey olabilir mi” sözleri ile sitem etti. Bu kişilerin gerçek kişi mi yoksa trol mü olduğunun araştırılması gerektiğini belirten Kaftancıoğlu, deprem bölgesindeki vatandaşlara öfkeli olmayı, bunu hiçbir CHP’linin yapmış olmayacağını dile getirdi.

Yorumlar (0)