CHP kapısı Gül'e çok sert kapandı!

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün CHP'nin cumhurbaşkanı adayı olmasının imkânsız olduğunu söyledi.

SİYASET 03.09.2020, 09:20 03.09.2020, 17:05
CHP kapısı Gül'e çok sert kapandı!

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde basın toplantısı düzenleyen CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Abdullah Gül'ün CHP'nin cumhurbaşkanı adaylığı ile ilgili söylentilere dair de önemli açıklamalar yaptı.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) cumhurbaşkanı adayı olup olmayacağına dair yöneltilen soruya yanıt veren CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Abdullah Gül'ün CHP'nin cumhurbaşkanı adayı olmasının mümkün olmadığını vurguladı.

Cumhurbaşkanı adayı ilgili yaptıkları düzenlemeye göre, kendi cumhurbaşkanı adaylarının CHP'nin Meclis Grubu tarafından belirleneceğini ifade eden CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, CHP'nin yetkili organlarında da konunun tartışılacağını, adaylık konusunun olgunlaşmasından sonra netleşeceğini bildirdi.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Cumhuriyet Halk Partisi'nin cumhurbaşkanı adayının, CHP'lileri rahatsız edecek ya da CHP'lerin adaylığından memnuniyetsizlik duyacağı bir kişi olmayacağını da belirterek, CHP tabanının Abdullah Gül'den duyduğu rahatsızlığı kabul etmiş oldu.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün, CHP'nin adayı olması gibi bir konunun gündemlerinde olmadığını belirterek, "Abdullah Gül'ün CHP'nin cumhurbaşkanı adayı olması ihtimal dahilinde bile değildir." dedi.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Abullah Gül'ün CHP'nin cumhurbaşkanı adayı olacağı yönündeki tüm haberleri kesin bir dille yalanladıklarını sözlerine ekledi.

Yorumlar (0)