CHP-İYİ Parti arasında Kılıçdaroğlu tartışması: "Kulağını çeker"

Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanlığı adaylığı ile ilgili endişelerinin olduğunu ifade eden İyi Partili Ağıralioğlu, ittifakta krize sebep oldu. Ağıralioğlu’nun sözlerine CHP’li Altay’dan cevap geldi. 

SİYASET 26.11.2022, 10:47 27.11.2022, 17:15
CHP-İYİ Parti arasında Kılıçdaroğlu tartışması: "Kulağını çeker"

2023'teki seçimlere az bir süre kala muhalefette Cumhurbaşkanı adaylığı bilmecesi devam ediyor.

CHP ve İyi Parti'den konuya yönelik farklı sesler yükseliyor.

İyi Partili Yavuz Ağıralioğlu katıldığı bir programda, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda endişeleri olduğunu belirtti.

"Kılıçdaroğlu ile ilgili seçmenin isteksizliğini gözardı etmeyelim diyorum"

Ağıralioğlu, "Tayyip Bey'in konuşmalarına bakınca en çok görmek istediği aday... Yıllardır inatla ve ısrarla Sayın Kılıçdaroğlu'nu rakibi olarak görmek istiyor. Ben kaybetme korkusunu iletiyorum, endişeli davranıyorum. Bu seçmen isteksizliğini gözardı etmesek mi diyorum." sözlerini kullandı.

Ağıralioğlu, "Kılıçdaroğlu aday olması halinde kazanamaz endişesi duyuyoruz. Klasik sağ seçmen, camide dahi safın soluna durmaz. Bunu görmezden gelemeyiz" açıklamasını yaptı.

"Kraldan çok kralcılık"

İyi Partili Ağıralioğlu'nun sözlerinin ardından ittifakta ipler iyice gerildi.

CHP İstanbul Milletvekili ve Grup Başkanvekili Engin Altay da, dün akşamki canlı yayınında Yavuz Ağıralioğlu'nun sözlerine yanıt verdi.

Topu Akşener'e attı: "Evin reisi kulağını çeker"

"Kraldan çok kralcılık" sözlerini kullanan Engin Altay, şu sözleri kullandı:

"Her evin çocuğunun kusuru sebebiyle kulağı çekilecekse evin reisi çeker. Bunu bekliyoruz. Bugün izlediğim video hoş bir video değil."

Yorumlar (0)