CHP hakkında ağır konuşan Mustafa Çiçek’e yanıt gecikmedi: Dava açıldı 

CHP’den istifa eden Mustafa Kemal Çiçek, bir gazeteye demeç vermiş ve CHP hakkında ağır sözler sarf etmişti. CHP’den ise o sözlere yanıt gecikmedi. Çiçek hakkında tazminat davası açıldı. 

SİYASET 06.05.2021, 17:59 07.05.2021, 11:40
CHP hakkında ağır konuşan Mustafa Çiçek’e yanıt gecikmedi: Dava açıldı 

CHP İletişim Koordinatörlüğü tarafından yapılan açıklamada parti avukatlığını yapan Mustafa Kemal Çiçek’in gazeteye verdiği demeç hakkında atılacak adımlar açıklandı.

Açıklamada, Çiçek’in ifadelerinin iddia olduğu ve hiçbir şekilde gerçeği yansıtmadığı belirtilirken bu sözler karşısında tazminat davası açıldığı aktarıldı.

“Avukatlık görevini kötüye kullanma”

Koordinatörlük tarafından yapılan açıklamada, Çiçek’in, Parti’ye iftira attığı ve avukatlık görevini kötüye kullandığı bilgisi yer aldı. Parti, bu suçlar üzerinden Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı makamına suç duyurusunda bulundu. CHP kanadından gelen açıklamada ayrıca Çiçek hakkında disiplin işlemi başlatılacağı bilgisi de yer aldı.

Çiçek, 650 milyon liranın aktarımı hakkında konuşmuştu

Mustafa Kemal Çiçek, istifasına yönelik açıklamasında, CHP’nin son 3 senede toplamda 650 milyon Türk lirasını araştırma ve anket şirketlerine aktardığını belirtmişti.  

Yorumlar (0)