CHP'den 'Mehmet Şimşek' açıklaması

Öztrak, CHP'nin Cumhurbaşkanlığı adayı olarak AK Partili eski Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile görüştüğü iddiaları için "Allah akıl fikir versin, başka bir şey söylemeye lüzum yok." dedi.

SİYASET 09.08.2021, 20:38 10.08.2021, 17:59
CHP'den 'Mehmet Şimşek' açıklaması

CHP (Cumhuriyet Halk Partisi) Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Faik Öztrak, partisinin Cumhurbaşkanlığı adayı olarak AK Partili eski Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile görüştüğü iddialarına basın toplantısında cevap verdi.

Öztrak, parti genel merkezinde gerçekleştirdiği basın toplantısında bahse konu iddia için “Allah akıl fikir versin, başka bir şey söylemeye lüzum yok” dedi.

"Saray halkın gerçek gündemini değiştirmeye çalışıyor"

"CHP'nin Cumhurbaşkanlığı adaylığı için eski AK Partili Mehmet Şimşek ile görüştüğü öne sürüldü. Bu iddialar doğru mu?" sorusu üzerine Öztrak, şu ifadeleri kullandı:

"İddianın ortaya atıldığı kanal herkesin malumu. Bugün bu soruyu soran kanalların neredeyse tamamı ise yine havuz medyası. Manzara oldukça açık, öyle görünüyor ki saraydan ellerine kendilerinin çalıp kendilerinin oynayacağı bir senaryo uzatılmış. Bunun üzerinden yeni bir suni gündem harekatı oluşturulmaya, milletin asıl gündemini çalmaya çaba sarf ediyorlar. Allah akıl fikir versin, başka bir şey söylemeye lüzum yok.”







Yorumlar (0)