CHP'den "akraba atamalarına" inceleme!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı: CHP'li belediyelerde akraba atamalarına ilişkin "Bütün iddiaları inceliyoruz" dedi.

SİYASET 31.07.2019, 12:39
CHP'den "akraba atamalarına" inceleme!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, CHP'li belediyelerde akraba atamaları tartışmalarına ilişkin tüm iddiaların incelendiğini açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'i ziyaret etti.

Ziyarette bir konuşma yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, 31 Mart ve 23 Haziran seçimlerinde CHP'nin önemli bir seçim başarısını yakaladığını, yeni bir siyaset anlayışıyla iktidara gelmek istediklerini ve bunun için de tüm Türkiye'yi kucaklayacaklarını söyledi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, gazetecilerin CHP'li belediyelerdeki "akraba atamaları" tartışmalarını sorması üzerine şu açıklamayı yaptı:

"CHP Genel merkezimiz bu konuda gerekli çalışmaları yapıyor. 31 Mart'ta söylemiş olduğumuz tüm sözlerimizin arkasındayız. Münferit hatalar olabilir. Bu münferit hatalar CHP Genel Merkezi tarafından gerekli uyarılar yapılarak düzeltilecek, düzeltiliyor da. Onun dışında sosyal medya üzerinden aslında olmamış bazı şeyler olmuş gibi de yansıtılabiliyor. Hâliyle bu konuda duyarlı olmak lazım. Biz bütün bu iddiaları titizlikle inceliyoruz. Eğer içinde gerçeklik payı olan iddialar bulunuyorsa, genel merkezimiz olaya müdahale edecektir. Gerçeklik payı olmayan iddiaların olduğunu da görüyoruz. Onlarla ilgili de gerekli çalışmaları yapacağız."

Yorumlar (0)