"Çanlar, Bay Kemal ve yoldaşları için çalmaya çoktan başladı"

Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun Şanlıurfa'da dile getirdiği bedava elektrik vaadine tepki göstererek, "Veremezler, yapamazlar... Meydanlarda dile getirdikleri diğer bütün namus sözleri gibi bunu da uygulamaya geçiremezler. Çanlar, Bay Kemal ve arkadaşları için çalıyor. 2023'te kendilerini bekleyen akıbetten asla kurtulamayacaklar." dedi.

SİYASET 15.01.2022, 20:21
"Çanlar, Bay Kemal ve yoldaşları için çalmaya çoktan başladı"

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, Aydın İl Başkanlığı Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuştu. CHP'yi sert sözlerle eleştiren Erdoğan, "Bugün Belediye Başkanı'na söyledim, 'Elektriği bedava vermeye başladınız mı?' diye sordum. CHP'ye gönül veren vatandaşlarıma söyleyin, ipe un sermeyi bırakın. 2024 yılını da beklemeyin, gelin bunu hemen gerçekleştirin, size engel olan biri var mı?" dedi.


"Artık eski Türkiye yok"

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar ise şu şekilde:

"Bugün çok coşkulu bir karşılama vardı. Tüm Aydınlılara teşekkürlerimi sunuyorum. 81 ilin 84 milyon insanıyla tüm Türkiye'yi seviyoruz. 

Tek parti faşizminin ardından insanımız ilk defa Adnan Menderes döneminde güldü. Eserle, yatırımla, hizmetle onun zamanında tanıştı. Yoksul köylümüzün ayağındaki çarığı Menderes çıkardı. Anadolu'ya yolu, elektriği, traktörü, okulu, makineleşmeyi yaygın şekilde tanıtan da merhum Menderes'tir. Ülkemizi siyasal, sosyal, ekonomik ve diplomatik olarak çok ileri düzeylere taşımıştır. Milletimiz onu asla unutmamıştır. Onu idama götürenleri de unutmadılar. Ey CHP, bunun bedelini burada ya da ebedi alemde ödeyeceksiniz. CHP'li politikacılar çok sayıda iftirayı, yalanı milletin üstüne boca ettiler. Menderes vatan topraklarını satmadı, yolsuzluğa bulaşmadı. Bunların tümü CHP'nin iftiralarından ve yalanlarından ibarettir. Tıpkı günümüzde de olduğu gibi. Her şey değişti fakat CHP'nin siyaset anlayışı değişmedi. Artık eski Türkiye yok. 15 Temmuz'da gördüler ki artık demokrasi haricinde tüm yöntemler ve yollar kapandı. 

"Çanlar, Bay Kemal için çalıyor..."

Yönettikleri belediyelerde halkımız temel hizmetleri bile alamıyor. Bir de çiftçiye ücretsiz elektrik vermekten bahsediyorlar. Öyle bir vaadiniz varsa buyurun hemen başlatın. Bugün Belediye Başkanı'na söyledim, 'Elektriği bedava vermeye başladınız mı?' diye sordum. CHP'ye gönül veren vatandaşlarıma söyleyin, ipe un sermeyi bırakın. 2024 yılını da beklemeyin, gelin bunu hemen gerçekleştirin, size engel olan biri var mı? Veremezler, yapamazlar... Meydanlarda dile getirdikleri diğer bütün namus sözleri gibi bunu da uygulamaya geçiremezler. Çünkü bunların ülkeye ve millete hizmet vermek gibi bir dertleri yok. Bunlarda yalnızca kaset kumpaslarıyla koltuğa gelme ve günü kurtarma çabaları var. Çıkarları için terör örgütünün siyasi uzantılarına avukatlık yapıyorlar. Ne yaparlarsa yapsınlar. Çanlar, Bay Kemal ve arkadaşları için çalıyor. 2023'te kendilerini bekleyen akıbetten asla kurtulamayacaklar. Bay Kemal ve yandaşları hem milletin hafızasından hem de siyasetten silinip gidecekler."













Yorumlar (0)