Bülent Arınç’tan Ahmet Hakan’a: “Entel maganda” 

Ahmet Hakan’ın Bülent Arınç için “Aday olsun da alsın boyunun ölçüsünü” sözlerini sarf etmesi üzerine Bülent Arınç’tan uzun bir cevap geldi. Arınç’ın "Bak aslanım” sözleriyle başlayan yazılı açıklaması büyük yankı uyandırdı. Tartışmaların uzun süre devam etmesi bekleniyor. 

SİYASET 01.12.2021, 13:05
Bülent Arınç’tan Ahmet Hakan’a: “Entel maganda” 

Bülent Arınç geçtiğimiz günlerde uluslararası bir basın organının Türkiye şubesine röportaj vermişti. Uzun süre daha AK Parti’de, Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında ve çevresinde olacağını belirten Bülent Arınç, “Cumhurbaşkanımıza rakip olmam konusunda beni zorluyorlar. Ona karşı rakip olmayacağım konusunda içtihatta bulundum. Fakat içtihatlar zaman içerisinde değişebilir. Bu yüzden beni daha fazla zorlamasınlar.” şeklinde konuşmuştu. 



“Alsın boyunun ölçüsünü” 

Bir gazetede genel yayın yönetmenliği yapan Ahmet Hakan ise Bülent Arınç’ın bu açıklaması üzerine, “Kim zorlayacaksa Allah aşkına Bülent Arınç’ı zorlasın da alsın boyunun ölçüsünü.” şeklinde yorumda bulundu. 

“Bak aslanım”  

Ahmet Hakan’ın yazısı sonrasında Bülent Arınç’tan yazılı bir açıklama yapıldı. “Bak aslanım” sözleriyle başlayan cevap, bir sayfayı buldu.  



Yorumlar (0)