Bülent Arınç’ın yeğeni bakın hangi partinin rozetini taktı!

AK Parti kurucularından Bülent Arınç'ın yeğeni Ezgi Akgün Biber, aldığı yeni kararla Demokrat Parti’ye katıldı. Biber, "Adalet çığlıklarına duyarsız kalamazdım" sözlerini kullandı.

SİYASET 13.07.2022, 13:51 13.07.2022, 17:10
Bülent Arınç’ın yeğeni bakın hangi partinin rozetini taktı!

AK Parti kurucularından Bülent Arınç'ın yeğeni Ezgi Akgün Biber, siyasete atıldığını ve Demokrat Parti’ye katıldığını duyurdu.

Arınç "Korkuyorlar" demişti

Sosyal medya platformundan açıklama yapan Biber, "Güzel Türkiye’nin her köşesinden gelen adalet çığlıklarına daha çok duyarsız kalmamak için bugünden sonra daha özgür siyaset yapabileceğime, duyulmak istenenlerden çok özgürce gerçekleri konuşabileceğime yürekten inandığım Demokrat Parti’ye katıldım. Yeter! Artık söz milletindir!" sözleriyle duyurdu.

Geçtiğimiz günlerde "Türk Demokrasi Vakfı; Yeniden" isimli toplantıya katılan Bülent Arınç, AK Partili milletvekillerinin toplantıya katılmamasını sert bir şekilde eleştirmişti.

Vekillerin, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile aynı yerde görülmekten korktuğunu ifade eden Arınç, “Ben bu tarz bir fotoğrafı nasıl izah ederim diye düşünüyorlar. Korkuyorlar. Düşüncelerine güvenenler hiçbir şeyden korkmaz” açıklamasını yaptı.

“Kral çıplak deme zamanıdır”

"Suya sabuna dokunmayan, tatlı su balığı siyasetçileri var" diyen Arınç, şunları söylemişti:

“Majestelerinin gazetecileriyle görüşürken suyun berraklığından ve havanın güzelliğinden söz ederler. O esnada da bazı ufak şeyler konuşurlar. Sanırsınız ki bir şey söyledi. Majestelerinin gazetecilerine suyun berraklığından veya havanın güzelliğinden söz etmek yeterli değil. Bağırmanın ve öksürmenin zamanıdır, 'kral çıplak' demenin zamanıdır.”

Yorumlar (0)