Bülent Arınç da koronavirüse yakalandı!

Eski TBMM (Türkiye Büyük Millet Meclisi) Başkanı Bülent Arınç, yeni tip koronavirüse (Covid-19) yakalandı. 

SİYASET 10.09.2020, 15:02 10.09.2020, 15:08
Bülent Arınç da koronavirüse yakalandı!

Türkiye'de yeni tip koronavirüs (Covid-19) vakaları yeniden artmaya başladı.

Son günlerde özellikle siyaset dünyasını sarsan yeni tip koronavirüsün (Covid-19) etkilediği son kişi Bülent Arınç oldu. 

Eski TBMM (Türkiye Büyük Millet Meclisi) Başkanı Bülent Arınç, yeni tip koronavirüse (Covid-19) yakalandı.

Bülent Arınç, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, yeni tip koronavirüs (Covid-19) şüphesi üzerine eşiyle beraber hastaneye gittiğini ifade etti.

Hastanede tetkiklerin gerçekleştirildiğini kaydeden Bülent Arınç, eşi ve kendisine uygulanan yeni tip koronavirüs (Covid-19) testi sonuçlarının pozitif çıktığını bildirdi. 

Bülent Arınç, sağlık durumlarının iyi olduğunu aktararak, tedavi sürecinin evde olacağını ve doktor gözetiminde bulunacaklarını ifade etti. 

Sevenlerinin dualarını isteyen Bülent Arınç, yeni tip koronavirüs (Covid-19) ve benzeri hastalıklar ile mücadele eden herkese Allah'tan şifa diledi. 

Koronavirüse yakalanan diğer isimler

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yakın çevresinde bulunan birçok kişi de pozitif çıkmıştı. İşte o isimler:

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sözcüsü Faik Öztrak, 

Kılıçdaroğlu'nun avukatı Celal Çelik,

Kılıçdaroğlu'nun danışmanı Recep Cengiz.

Öte yandan, AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek gibi isimler de yeni tip koronavirüse (Covid-19) yakalandı.

Yorumlar (0)