Buğra Kavuncu hakkındaki FETÖ soruşturmasında karar

Hakkında FETÖ soruşturması başlatılan Kavuncu'ya yönelik savcılıktan karar çıktı. Savcılık, Kavuncu hakkında, "FETÖ mensubu olduğuna ilişkin somut delil yok." dedi.

SİYASET 02.06.2021, 22:41 03.06.2021, 11:11
Buğra Kavuncu hakkındaki FETÖ soruşturmasında karar

Hakkında FETÖ'den soruşturma başlatılan İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu için kovuşturmaya yer olmadığı yönünde karar verildi. Kararı kişisel sosyal medya hesabı üzerinden de duyuran Kavuncu, "Hukuki süreç sonucunda kovuşturmaya yer olmadığına karar verildi." sözlerini sarf etti.

"Yüce Türk yargısının iftiracılara yanıtı"

Kavuncu, şu ifadeleri kullandı:

"Aylardır hiçbir dayanağı olmayan iftiralar ve oluşturulmaya çalışılan algılarla; ailemi, beni, birlikte mücadele ettiğim arkadaşlarımı yıpratmaya çabalayanlara en güzel yanıtı, sonuçlandırdığı soruşturmayla yüce Türk yargısı verdi. Hukuki süreç sonucunda kovuşturmaya yer olmadığına karar verildi.

Mücadelemiz sonuna kadar sürecek. Yalanlar, çamurlar, iftiralar bizi çıktığımız yoldan asla döndüremeyecek. Bu karar, İYİ Parti kurulduğu günden bu yana oluşturulmaya çalışılan çamurun, algının, iftiranın olduğunun da göstergesidir.

İftiraların atıldığı ilk günden bu yana bana olan güvenini her daim gösteren, desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Sayın Merak Akşener'e, il başkanlarımıza, İstanbul il ve ilçe teşkilatlarımıza, değerli avukatlarıma ve desteğini hiçbir zaman esirgemeyen herkese sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum."
 

Yorumlar (0)