"Bir kez olsun Cumhurbaşkanı olduğunu hatırlasın, gençlerin mentorluğunu bir görsün"

İYİ Parti Gençlik Kolları 3. kuruluş yıl dönümü kutlamasında konuşan İYİ Parti lideri Meral Akşener, "Sayın Erdoğan'a önerim; bir kez olsun Cumhurbaşkanı olduğunu anımsasın ve gençlerin deneyimsizliğini bir görsün." dedi.

SİYASET 02.02.2021, 18:55
"Bir kez olsun Cumhurbaşkanı olduğunu hatırlasın, gençlerin mentorluğunu bir görsün"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in katılımı ile İYİ Parti Gençlik Kolları. 3. kuruluş yıldönümü coşkuyla kutlandı. 3. yaş pastasıyla başlayan kutlamada, Meral Akşener bir konuşma gerçekleştirdi. Akşener, partinin kuruluş aşamasındaki zorlukları anımsattığı konuşmasında, Gençlik Kolları’nın tüm bu zorlukları daha fazla yaşadığına vurgu yaparak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, gençler hususunda öneride bulundu: “Sayın Erdoğan’ın deneyimi ile gençleri mentorluk etme gibi bir görevi var fakat kendisine önerim; bir kez olsun Cumhurbaşkanı olduğunu anımsasın ve gençlerin mentorluğunu bir görsün.” dedi.

‘Biz büyüklerin görevi, gençlerin önündeki çakıl taşlarını ayıklamaktır’

Akşener, konuşmasına şu şekilde devam etti:

“Biz büyük bireylerin görevi, hangi politik görüşe sahip olursa olsun, hangi hayat felsefesine bağlı olursa olsun, o gençlerin önündeki dikenleri, çakıl taşlarını ayıklamaktır. Çünkü bundan 20-30 yıl sonra aynı fikirleri muhafaza edip etmeyeceğinizi kimse garanti edemez. Yaşam, o yolculuk, birebir yaşadığınız deneyimler çok başka. Sayın Erdoğan'a önerim; bir kez olsun Cumhurbaşkanı olduğunu anımsasın ve gençlerin deneyimsizliğini bir görsün."

Yorumlar (0)