Binali Yıldırım türkü söyledi, Soner Sarıkabadayı'yla düet yaptı

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım Erzincan’da bir etkinlikte önce gençlerle türkü söyledi ardından ise Soner Sarıkabadı’yla düet yaptı.

SİYASET 10.10.2021, 10:15
Binali Yıldırım türkü söyledi, Soner Sarıkabadayı'yla düet yaptı

Erzincan Dumanlı Yaylası’nda 5.’si yapılan Gençlik ve Doğa Festivali’ne AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım katılım gösterdi.

“Çocukluğumuz Dumanlı’da geçti”

Festivalin gerçekleştirildiği Dumanlı Dağları’nın her bir karışında hatırasının olduğunu ifade eden Yıldırım, gençlerin yaz havasında geçen festivalin her anını doyasıya yaşamasını temenni edip şu ifadeleri kullandı:

“Yazdan kalan bir gün var bugün ve bizim bugünü çok iyi geçirmemiz gerek. Gülüp eğlenerek, hoşça vakit geçirerek bugünü bitirmemiz lazım. Cennetten bir köşe burası, Dumanlı bizim çocukluğumuzun geçtiği yer. Bizim aşık olduğumuz yerler. Her zaman onun için fırsat buldukça buraya geliyoruz.”

Soner Sarıkabadayı’yla düet

Binali Yıldırım, Soner Sarıkabadayı’yla düet yaparak konsere gelen öğrencilere türkü söyledi.

Yıldırım, önce “Uzun İnce Bir Yoldayım” türküsünü söyledi, ardından ise “Çarşambayı Sel Aldı” türküsünü seslendirdi.

“Sizlerle gurur duyuyorum”

Binali Yıldırım, konsere katılanlara hitap ederek, “X kuşağıyım ben, sizler ise internet kuşağısınız. Bu yüzyılın gençlerisiniz siz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 2023’e giden hedeflerinin takipçilerisiniz. Gurur duyuyorum sizlerle.” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)