Binali Yıldırım oyunu kullandı

Oyunu Tuzla'da eşi ile birlikte kullanan Binali Yıldırım, "İstanbul halkının verdiği kararın başımız gözümüz üzerinde yeri var." dedi.

SİYASET 23.06.2019, 12:00 23.06.2019, 13:02
Binali Yıldırım oyunu kullandı

Cumhur İttifakı'nın desteklediği (AK Parti ve MHP) AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, oyunu eşi Semiha Yıldırım ile birlikte Tuzla'da kullandı.

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, eşi Semiha Yıldırım ile birlikte oyunu kullanmak için Tuzla'daki konutundan saat 11.23'te Aydınlı Mahallesi Emlak Konut Cemil Meriç İlkokulu ve Ortaokuluna geldi.

"Binali başkan" sloganları eşliğinde karşılanan AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım'a, vatandaşlar sevgi gösterisinde bulundu. AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, vatandaşlarla sohbet edip hatıra fotoğraf çektirdi.

Torunları Ahsen Yıldırım ve kucağındaki Erhan Yıldırım ile "1049" numaralı sandığın bulunduğu sınıfa giren AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, sandık görevlileriyle tek tek tokalaştı. AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ve eşi Semiha Yıldırım, gerekli kontrolün yapılması için kimliklerini sandık görevlilerine verdi.

Eşi semiha Yıldırım'ın ardından oy pusulası ile zarfı alıp imzasını atan AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, kabine geçerek oyunu kullandı.

Sandık görevlilerine başarı dileyen AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, "Hayırlı, uğurlu olsun" diyerek zarfı torunu Ahsen Yıldırım ile sandığa attı. 

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım'ın oy kullandığı "1049" numaralı sandıkta 337 vatandaş ile 5 sandık görevlisi oy kullanacak.

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım'ın yanında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz da bulundu.

Binali Yıldırım: İstanbul halkının verdiği kararın başımız gözümüz üzerinde yeri var

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, vatandaşlık görevini yerine getirdikten sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, "İstanbul halkının verdiği kararın başımız gözümüz üzerinde yeri var, mutlaka en doğru kararı vermiş olacak, buna yürekten inanıyorum." ifadelerini kullandı.

"Bilerek, bilmeyerek eğer bir İstanbullu kardeşimize, rakiplere bir yanlış yapmışsak, haksızlık yapmışsak helallik istiyorum." diyen AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, "Kampanya esnasında belki kırgınlıklar olabilir, rakipler arasında da olabilir veya vatandaşlarımızdan kırgınlıklar olabilir... Bugün artık kırgınlıkları bırakma, geleceğe odaklanma zamanıdır." diye konuştu.

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, "İstanbul'un bir dünya şehri olması için bugüne kadar ülke genelinde edindiğimiz tecrübeleri uygulamak için seçimler önemli bir fırsat. İstanbul için ülkemiz için bu seçimler hayırlı uğurlu olsun." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)