Binali Yıldırım Covid oldu!

Son Başbakan Binali Yıldırım'ın yeni tip koronavirüs kesti pozitif çıktı. Binali Yıldırım en son Pazartesi günü kalabalık grupla rafting yapmıştı.

SİYASET 03.09.2020, 14:50 03.09.2020, 15:59
Binali Yıldırım Covid oldu!

Cumhurbaşkanlığı sistemine geçişten önce son Başbakanlık görevini ifa eden AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, yapılan Covid-19 (yeni tip koronavirüs) test sonucunun pozitif çıktığını duyurdu.

Vücut kırgınlığı şikâyetiyle bu sabah eşi Semiha Yıldırım ile birlikte Ankara Şehir Hastanesi'ne başvurduğunu belirten eski Başbakan ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, sağlık durumuna ilişkin yaptığı açıklamada, durumunun iyi olduğunu ve herhangi bir olumsuzluk bulunmadığını bildirdi.

Binali Yıldırım, doktorların enfekte süreci boyunca kendisini evinde karantinaya almasının uygun olacağını belirttiğini açıkladı.

Binali Yıldırım, "Doktorlarım süreci evde geçirmemi uygun gördü." ifadelerini kullandı.

Sağlık durumuna dair ayrıntıları sosyal medyla hesabından paylaşan Binali Yıldırım, vatandaşlara da seslenerek, "Özellikle TMM kuralına riayet etmenizi istirham ediyorum. Dua ediyor ve duanızı bekliyorum." dedi.

En son kalabalığa karışıp rafting yapmıştı

Eski TBMM Başkanı Binali Yıldırım, en son basın karşısına 31 Ağustos Pazartesi günü, memleketi Erzincan'da çıkmıştı.

Binali Yıldırım; Karasu Nehri'nde Erzincan Valisi Mehmet Makas, AK Parti Erzincan milletvekilleri Süleyman Karaman ile Burhan Çakır ve bazı kurum müdürleriyle rafting yapmıştı.

Binali Yıldırım ve beraberindekilerin 6 bot ile yaptığı rafting sırasında her botta profesyonel raftinrgci bulunuyordu.

Yaklaşık 6 kilometrelik parkurda 2 saat rafting yapan Binali Yıldırı, nehrin hızlı akan bölgelerinde kürek çekerken durgun sularının olduğu bölgede ise zaman zaman yüzmüştü.

Yorumlar (0)