Beştepe’de sürpriz görüşme 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu’nu Beştepe’de kabul etti. 15.00’da başlayan sürpriz görüşmede neler konuşulduğu merak konusu oldu. 

SİYASET 10.11.2021, 16:22
Beştepe’de sürpriz görüşme 

Beştepe’de bugün, sürpriz bir görüşme vardı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nu Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kabul etti. Basına kapalı şekilde gerçekleşen görüşme, 15.00’da başladı.  



Karamollaoğlu, görüşme öncesinde açıklama yaptı 

Saadet Partisi Genel Merkez binasında düzenlediği basın toplantısında gündemi değerlendiren Karamollaoğlu, buradaki konuşmasında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Külliye’de görüşme yapacağını bildirmişti. Saadet Partisi Genel Başkanı, son referandumdan bu yana Erdoğan ile görüşmediğini aktardı.  



“Denetlenemeyen bir sistem doğru olamaz” 

Temel Karamollaoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yapacağı görüşmede başkanlık sistemi hakkındaki görüşlerini ifade edeceğini ve denetlenemeyen bir başkanlık sisteminin doğru olmadığını düşündüklerini kaydetmiş, şunları eklemişti: “Seçimler, bir denetleme aracı değildir. Seçim ve denetleme, birbirlerinden oldukça farklı şeylerdir.” 

Yorumlar (0)