Başak Demirtaş paylaşımında gelişme!

HDP’nin eski Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın eşi Başak Demirtaş hakkında cinsiyetçi paylaşımda bulunulmasıyla ilgili gözaltına alınan 2 kişiden biri serbest bırakıldı. Diğerinin işlemleri devam ediyor.

SİYASET 15.06.2020, 13:22
Başak Demirtaş paylaşımında gelişme!

Eski HDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın eşi Başak Demirtaş hakkında sosyal medyada yapılan çirkin paylaşımla ilgili gözaltına alınanlardan biri, Sakarya Emniyet Müdürlüğündeki ifadesinin ardından serbest bırakıldı, diğer zanlı ise ifade işlemleri sürdüğü için Sakarya Emniyet’te tutulmaya devam ediliyor.

Edinilen bilgilere göre, Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında sosyal medya üzerinden Selahattin Demirtaş ve eşi Başak Demirtaş’a yönelik ahlaksız paylaşımda bulunulması ile ilgili olarak yakalanarak gözaltına alınan V.Y'nin emniyetteki işlemleri sona erdi. İşlemleri tamamlanan V.Y, ifadesinin ardından salıverildi.

V.Y'nin üvey amcası olan diğer şüpheli V.M'nin ise Sakarya Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri sürüyor.

Sakarya'da, HDP’nin eski eş genel başkanı Selahattin Demirtaş ve eşi Başak Demirtaş'a yönelik sosyal medyada yapılan çirkin paylaşım ile ilgili olarak V.Y. isimli şüpheli gözaltına alınmış, Sakarya Başsavcılığının konuyla ilgili soruşturmayı genişletmesi üzerine V.Y'nin üvey amcası V.M. de yakalanarak gözaltına alınmıştı.

Yorumlar (0)