Bakan Kurum'dan Kılıçdaroğlu'na konut cevabı

Murat Kurum, "Sayın Kılıçdaroğlu, sizin işiniz çok zor. Ne Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en büyük konut projesine destek verebiliyorsunuz ne de topyekun reddedebiliyorsunuz. İsteseniz de istemeseniz de biz bu evleri inşa edeceğiz." dedi.

SİYASET 19.09.2022, 00:47 21.09.2022, 09:12
Bakan Kurum'dan Kılıçdaroğlu'na konut cevabı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'İlk Evim İlk İş Yerim Projesi'ne dair paylaşımıyla ilgili olarak, "Ne Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en büyük konut projesine destek verebiliyorsunuz ne de topyekun reddedebiliyorsunuz. İsteseniz de istemeseniz de biz bu konutları inşa edeceğiz." dedi.

"Biz bu evleri inşa edeceğiz"

Bakan Kurum, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden gerçekleştirdiği paylaşımda, şu ifadelere yer verdi:

"Sayın Kılıçdaroğlu, sizin işiniz çok zor. Ne Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en büyük konut projesine destek verebiliyorsunuz ne de topyekun reddedebiliyorsunuz. İsteseniz de istemeseniz de biz bu evleri inşa edeceğiz. İlk temelleri inşallah önümüzdeki ay itibarıyla atıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bu evlerin anahtarlarını yurttaşlarımıza armağan edecek. Vatandaşlarımıza şimdiden hayırlı, uğurlu olsun diyorum."

Kılıçdaroğlu ne demişti?

Kılıçdaroğlu, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden gerçekleştirdiği paylaşımda, söz konusu projeye hazine garantisi verilmesini talep ederek bunu destekleyeceklerini kaydetmişti.

Yorumlar (0)