Bahçeli’den Kılıçdaroğlu’na: Buna kargalar bile gülmez!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kılıçdaroğlu’nun PKK’nın reklamını yapmamak adına ismini anmadığına ilişkin açıklamalarına tepki gösterdiği açıklamasında, “Bu garip beyana kanacak bir çocuk, gülecek bir karga bile bulunamaz.” şeklinde konuştu.

SİYASET 20.02.2021, 16:57 21.02.2021, 14:19
Bahçeli’den Kılıçdaroğlu’na: Buna kargalar bile gülmez!

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu açıklamada gündeme dair açıklamalar yaptı.

PKK terör örgütünce Gara’da 13 vatandaşımızın kalleşçe bir saldırıda şehit edilmesi sonrası başlayan tartışmalara değinen Bahçeli, muhalefete ağır sözlerle yüklendi.

Bu süreçte muhalefetin PKK’nın adını anmadan yaptığı kınama açıklamaları tepki çekmiş ve CHP lideri Kılıçdaroğlu ise PKK’nın reklamını yapmak istemediğini söyleyerek ismini anmadığını kaydetmişti.

Kılıçdaroğlu’nun bu ifadelerine Bahçeli’den tepki açıklaması geldi.

“Kargalar bile buna gülmez”

Bahçeli sosyal medya hesabından yaptığı açkılamada, “Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı, PKK’nın reklamını yapmamak adına ismini anmamış. Bu garip açıklamaya kanacak çocuk, gülecek karga bile olmaz. Kılıçdaroğlu, terör örgütü PKK’nın yayın organlarınca hazırlanan sözde haber jeneriklerinde bırakın reklamı bir yıldız gibi parlıyor.” dedi.

Yorumlar (0)