Bahçeli’den İmamoğlu’na tepki: Erzurum’daki tuzağı dadaşlar bozdu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na memleketi Trabzon’da eleştirilerde bulunan MHP lideri Devlet Bahçeli, "Esnaf ziyareti şeklinde isimlendiren ve korsan miting gerçekleştiren kişi Trabzon'un yüz karasıdır. Kimse polisimize ve Erzurumlu kardeşlerimize iftirada bulunmasın. Tehlikeli bir provokasyona adım atılmış ve ters tepmiştir." dedi.

SİYASET 10.05.2023, 15:50
Bahçeli’den İmamoğlu’na tepki: Erzurum’daki tuzağı dadaşlar bozdu

14 Mayıs’a kısa bir süre kala liderler seçim çalışmalarına devam ediyor. Bu noktada MHP lideri Devlet Bahçeli, Trabzon’da vatandaşlarla bir araya geldi. Bahçeli’nin açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

“Türkiye, onların istediği gibi bir sömürge artığı ülke değildir”

Yabancı ülkelere tepki gösteren Bahçeli, “Batı zillet ittifakının yanında yer almıştır. Hiç kimse halkımızın düşüncesine zincir vuramaz. Hükümetin ruhsatı ne Fransa’dan ne İngiltere’den ne de ABD'den alınacaktır. 'Gitmeli' şeklinde Türkiye Cumhurbaşkanını hedef gösteren bir dergi yırtılarak çöpe gönderilmelidir. Türkiye, onların istediği gibi bir sömürge artığı ülke değildir” dedi.

“Kendisi yanlış üzerine yanlış yapmaktadır”

Erzurum'da meydana gelen olaylara dair eleştirilerde bulunan Bahçeli, “Bu olay bir provokasyondur. İBB Başkanının orada burada gezerek fitne saçması, vazifesini görmezden gelmesi sakıncalıdır. Kendisi yanlış üzerine yanlış yapmaktadır. Esnaflara gitme bahanesi ile korsan gösteri gerçekleştirerek provokatörlerle olayları birbirine katan Ekrem İmamoğlu Trabzon'un yüz karasıdır. Kentimizde kurulmak istenen tuzak Dadaşların tavrıyla bertaraf edilmiştir. İstanbul'da 1.7 milyon kişi bir araya gelerek miting gerçekleştirilirken bu hadise meydana gelmiştir. İmralı’da olan kişinin ev hapsine geçirilmesi dile getirilmiştir. Bir terörist adına konuşanlar, Eren Bülbül’ün hesabını ödeyecekler” şeklinde konuştu.

Kılıçdaroğlu’nda tepki gösteren Bahçeli, “Kılıçdaroğlu'nun istirahat etmesinde yarar bulunmaktadır. Mutfaktan da çıkmasın. Ülkemizi Kılıçdaroğlu idare edemeyecek. Aziz milletimiz ülkemizin geleceğini asla Millet ittifakına vermeyecektir. Ayaklarımızın üstünde onurlu bir biçimde durduğumuzu dünyaya göstereceğiz” dedi.

Yorumlar (0)