Bahçeli’den emekli amirallere: Şerefimizle şehit oluruz!

104 eski amiralin bildirisine sert sözlerle tepki gösteren MHP lideri Devlet Bahçeli, “Ya şerefimizle şehit oluruz ya da şerefsizleri birer birer toprağa gömeriz” açıklamasında bulundu.

SİYASET 06.04.2021, 12:03 06.04.2021, 12:28
Bahçeli’den emekli amirallere: Şerefimizle şehit oluruz!

Türkiye’nin gündemi 104 eski amiralin açıkladığı bildiriyle tepe taklak oldu. Darbe imalarının geçtiği iddia edilen bildiriye yönelik bir tepki de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’den geldi.

Partisinin grup toplantısında konuşan Devlet Bahçeli, 104 emekli amiralin hazırladığı bildirinin bir kalkışma hareketi olduğunu iddia etti.

‘Darbeler dönemi kapandı’

Kimsenin sinir uçlarıyla oynamaması gerektiğini belirten Bahçeli, “Darbeler dönemi kapandı. TSK’mızı kimse karanlık yerlere sürükleyemeyecek” değerlendirmesinde bulundu.

‘Şerefsizleri gömeriz’

Ellerindeki silahı vatandaşa çevirmek isteyenlerin önce kendilerini geçmesi gerektiğini vurgulayan Bahçeli, “Ya şerefimizle şehit olur ya da şerefsizleri birer birer toprağa gömeriz” dedi.

‘Kim varsa teşhir edilmeli’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Marmaris’te olduğu bir anda böyle bir olayın yaşanmasının manidar olduğunu ifade eden Bahçeli, “Hesap verme zamanı geldi. 104 emekli amiralin rütbeleri sökülmeli. Emekli maaşları da kesilmeli. Arkasında kim varsa teşhir edilmeli” değerlendirmesinde bulundu.

Yorumlar (0)