Bahçeli’den dağdakilere çağrı: PKK’yı bırakıp analarınıza koşun

Milliyetçi Hareket Partisi lideri Devlet Bahçeli, partisinin Ankara’da düzenlediği “Türkiye’nin Asli Gücü Analar Bacılar Kurultayı”nda yaptığı açıklamada, “Şu anda dağda veyahut başka yerlerde terör balonlarının altındakilere şunu diyorum ki bölücü terör örgütü PKK’dan uzak durun ve analarınıza koşun. İhanete daha da ortak olmadan uzak durum. Terör örgütü PKK hem Kürt hem Türk düşmanıdır.” dedi.

SİYASET 10.10.2021, 13:49 10.10.2021, 14:47
Bahçeli’den dağdakilere çağrı: PKK’yı bırakıp analarınıza koşun

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Ankara’da düzenlediği “Türkiye’nin Asli Gücü Analar Bacılar Kurultayı”nda önemli açıklamalar yaptı. Bahçeli, “Terör örgütü PKK hem Kürt hem Türk düşmanıdır. Dağda veya başka yerlerde terör balonlarının altında olanlara sesleniyorum. PKK’dan uzak durun ve analarınıza koşun.” dedi.

“Teröristlerin yatacak ve kaçacak yeri kalmamıştır”

Bahçeli’nin programdaki açıklamalardan önemli satır başları şöyle:

“Kimse bizim aklımızla alay etmesin. HDP, terör örgütü PKK’nın siyasi organizasyonudur ve eşittir PKK’dır. Bu partiyi meşru görmek gazilerimize ihanet, analarımıza eziyettir. Teröristlerin yatacak yeri ve kaçacak meskeni kalmamıştır.

Teröre yardım ve yataklıkta bulunan güçler milletimizin sabrını teste kalkışmasın. Biden yönetimi bir karar vermelidir. Amerika Birleşik Devletleri terör örgütleriyle mi yoksa Türkiye’yle mi müttefiktir?”

Dağdakilere PKK çağrısı: Örgütten kurtulup analarınıza koşun

“Şimdiye dek Diyarbakır annelerini ziyaret etmedim ve partimizi temsilen de bir heyet yollamadım. Çünkü bu konu partiler üstü bir mesele. Cumhur ittifakının ortağı olarak her zaman bu süreci yakından takip edip destek oldum. Ülkemizin böylesine nazik döneminde annelerimizin sesi her yerde çınlamaktadır.

Şimdi dağda veya başka yerlerde terör balonlarının altına olanlara şunu diyorum. Bölücü terör örgütü PKK’dan kurtulup annelerinize koşun. İhanete daha da ortak olmadan uzak durun. PKK hem Kürt hem Türk düşmanıdır.”

Yorumlar (0)