Bahçeli: Türk Tabipler Birliği kapatılmalı

Bayram namazını Ankara’da kılan, ardından da Alparslan Türkeş’in mezarını ziyaret eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, gündemdeki konulara ilişkin önemli mesajlar verdi. 

SİYASET 09.07.2022, 09:08
Bahçeli: Türk Tabipler Birliği kapatılmalı

Alparslan Türkeş’in mezarını ziyaret ettikten sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Devlet Bahçeli, Konya’da Doktor Ekrem Karakaya’nın öldürülmesi sonrası eylem çağrısı yapan Türk Tabipler Birliği için sert ifadeler kullanarak, “Türk Tabipler Birliği bir an önce kapatılmalıdır” şeklinde konuştu.

“Bazı sözde meslek grupları, halk arasında kargaşa çıkarmak istemektedir”

Açıklamalarına tüm İslam âlemi ve Türk milletinin bayramını kutlayarak başlayan Bahçeli, “Ülkemizde geçmişten bugüne baktığımızda, hep birileri tarafından toplumsal çatışma tesis edilmek istenmektedir. Son olarak bir doktorumuzun cinayete kurban gitmesinin acısını yaşarken, toplum olarak bu tür olayların üstesinden nasıl geleceğimizi düşünmemiz gerekirken bazı sözde meslek grupları, halk arasında kargaşa çıkarmak istemektedir” ifadelerini kullandı. 

“Doktorlarımız yeni bir oluşumu hayata geçirmelidir”

Türk halkının bu tuzaklara düşmeyeceğini vurgulayan Bahçeli, “Bu konuyu siyasileştirmek ve bu acı üzerinden iktidarın istifasını talep etmek, yalnızca zillet ittifakının istediği gibi hareket etmek demektir. Bu büyük bir gaflettir. Her olayda Türk milletiyle zıt görüşler paylaşan ve siyasetin piyonu haline gelmiş kuruluşların ülkemize sunabileceği hiçbir katkı yoktur. Tabipler Birliği bir an önce kapatılmalıdır. Doktorlarımız, yeni bir oluşumu hayata geçirmelidir” dedi.

Yorumlar (0)