Bahçeli, Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin ilk kez konuştu

MHP lideri Bahçeli, eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in öldürülmesine dair ilk defa konuştu. Bahçeli, bir cinayet üstünden siyasi kurgu yapıldığını ifade ederek, "Menfur cinayete dava arkadaşlarımızı dahil etmek istiyorlar. Kanlı saldırının hemen ardından MHP'ye organize ve örgütlü bir saldırı ivme alarak hız kazandı, FETÖ'cüler partimize yeni bir kalkışma başlattılar" şeklinde konuştu.

SİYASET 10.01.2023, 12:11
Bahçeli, Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin ilk kez konuştu

MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında önemli açıklamalar yaptı. Konuşmasında ilk kez eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in öldürülmesine dair de konuşan Bahçeli, olaya ilişkin, "Milliyetçi Hareket Partisi'ne organize ve örgütlü bir saldırı ivme alarak hızlandı, FETÖ'cüler partimize yeni bir kalkışma başlattılar" dedi.

Bahçeli'nin konuşmasından ilgili kısım şu şekilde:

"FETÖ'cüler partimize yeni bir kalkışma başlattı"

"Tek başıma kalsam bile bu davayı çiğnetmeyeceğim. Bir tek ülküdaşımı ezdirmeyeceğim. Karın ağrısında olanlara bir cinayet üstünden siyasi kurgu inşa edenlere sesleniyorum, bizim kararımız bellidir. Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Erdoğan'dır. Milliyetçi Hareket Partisi'ni suç örgütleriyle yan yana getirip Türkiye üstünde hain projelerini uygulamak konusunda heveslenenlerin son nefesimize dek karşısında olacağız. Madem ki herkes eteğindeki taşları döktü, şimdi ise söz sırası bizde, demektir. Menfur cinayete dava arkadaşlarımızı dahil etmek istiyorlar. Kanlı saldırının hemen sonrasında partimize organize ve örgütlü bir saldırı ivmelenerek hız kazandı. FETÖ'cüler partimize yeni bir kalkışmayı başlattı. Bir iç hesaplaşma iddia edildi. Temkin uyanıklık şarttır. Partimize cinayetin gölgesi düşürülmeye çalışıldı. MHP düşmanları bu konuyu gerçek mecrasından çıkartıyor. Vekilimiz ahlaksız bir şekilde suçlandı. Ülkü Ocakları hain bir kuşatma altına alındı. Partimize cinayetin ihale edilmesi maksadıyla şiddetli bir cephe açılarak ittifakla harekete geçildi."

Yorumlar (0)