Bahçeli: Onlar Avrupa'dan "Aferin" beklesinler, bize Türk milleti yeter!

MHP lideri Devlet Bahçeli Tekirdağ'da yaptığı konuşmada önemli mesajlar verdi. "Hiçbir vatandaşımız bu ülkenin ötekisi değildir" diyen Bahçeli anayasaya ilişkin de mesaj vererek, "Geniş kapsamlı bir anayasa için nitelikli çoğunluk almalıyız." şeklinde konuştu.

SİYASET 05.02.2023, 17:03
Bahçeli: Onlar Avrupa'dan "Aferin" beklesinler, bize Türk milleti yeter!

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Tekirdağ'da, "Aziz Milletim Sıra Sende" temalı açık hava toplantısına katılarak açıklamalar yaptı.

Bahçeli'nin açıklamasından dikkat çeken kısımlar şu şekilde:

"Ülkemizin geleceği yabancı başkentlerde belirlenemez"

"Türkiye'nin geleceği yabancı başkentlerde belirlenemez. Ülkemiz, parmak sallayarak hizaya sokulabilecek bir ülke değildir. Küresel senaryolara ve diplomatik ablukalara karşı duracak mıyız? Eğer Tekirdağ "Evet" diyorsa bu zillet cephesi daha neye güveniyor.

Bir masanın etrafından toplananlar rehin alınan acizlerdir. Onlar aferini Avrupa'dan bekleyedursunlar bize ise Türk milleti yeter.

Kılıçdaroğlu'na tepki

Kılıçdaroğlu, gerçek hayat ve film sahnelerini birbirine karıştırmaktadır. Eğer ben Kemal'im diyorsa bizler de Türk milletiyiz. Kılıçdaroğlu nereye geliyorsan gel, biz seni orada bekleyeceğiz.

Bunlar adaysız bir şekilde siyaset arenasında dolaşıyorlar. Zillet ittifakı kavga ededursun, bizim Cumhur ittifakı olarak adayımız nettir.

Cumhur İttifakı olarak bizim adayımız Cumhurbaşkanı Erdoğan'dır. Cumhur İttifakı olarak sonuna kadar beraberliğimizi koruyacağız.

Konsoloslukların kapatılmasına ilişkin açıklama

İstanbul'daki konsoloslukların terör tehdidi bahanesi ile kapatılması tek bir kelimeyle rezalettir. Amerika Birleşik Devletleri bu işte öncü bir rol oynamış ve kuklalarını dürterek harekete geçmiştir.

Malum ülkelerin olası terör saldırılarını biliyor gibi ihbarda bulunmaları, müttefiklik ve dostluk köprülerini dinamitleyen art niyetliliktir."

Yorumlar (0)