Bahçeli'nin tasarlayıp çizdirdiği harita paylaşıldı

MHP'nin resmi sosyal medya hesabı üzerinden, parti lideri Devlet Bahçeli'nin üzerinde çalışma yaptığı, özel olarak tasarladığı ve çizdirdiği harita paylaşıldı.

SİYASET 13.11.2021, 22:20
Bahçeli'nin tasarlayıp çizdirdiği harita paylaşıldı

Parti tarafından gerçekleştirilen açıklamada, Bahçeli'nin, Türk Devletleri Teşkilatı 8'inci Zirvesi vesilesiyle Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı arayarak kutladığı aktarıldı. Söz konusu açıklamada, "Liderimiz, gıyaben ve esasen Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'Milli Şuur Nişanı'nı Türk halkının layık gördüğünü samimiyet çerçevesinde paylaşmıştır." ifadelerine yer verildi.

Bahçeli'den 'Türk Dünyası Haritası'

Ayrıca, Bahçeli'nin üzerinde çalışma yaptığı ve tasarlayarak çizimini yaptığı kaydedilen bir harita da paylaşıldı.

Parti tarafından gerçekleştirilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türk Devletleri Teşkilatı 8'inci Zirvesi dolayısıyla Cumhurbaşkanı'nı telefonla arayarak kutlamış, gıyaben ve esasen Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'Milli Şuur Nişanı'nı Türk halkının layık gördüğünü samimi bir dille paylaşmıştır.

Öte yandan, ülkemizi temsilen Aksakallılar Konseyi’ne atanan AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım’ı telefonla arayarak gönülden tebrik etmiştir.

Bu vesileyle, Bahçeli uzun bir zamandır üzerinde çalışma yaptığı, özel olarak tasarladığı ve çizdirdiği 'Türk Dünyası Haritası'nı da Türk halkının yüksek kültürüne, Türklüğün vicdanına elden ele ulaşacak bir bayrak gibi emanet olarak sunmuştur."
 

Yorumlar (0)