Bahçeli'nin sağlık durumu: Katılamayacak!

MHP Lideri Devlet Bahçeli, yeni yasama yılı etkinliklerine katılamayacak.

SİYASET 01.10.2019, 12:45 01.10.2019, 13:41
Bahçeli'nin sağlık durumu: Katılamayacak!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, üst solunum yolları enfeksiyonu dolayısıyla rahatsızlık geçiren MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin istirahat süresinin uzatıldığını ve doktorlar tarafından alınan karar gereği Bahçeli'nin, yeni yasama yılının başlaması dolayısıyla TBMM'de düzenlenecek etkinliklere katılamayacağını açıkladı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, yaptığı yazılı açıklamada, üst solunum yolları enfeksiyonu rahatsızlığı bulunan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin hastanede kısa süreli bir tedavi gördüğünü ve daha sonra da evinde istirahate çekildiğini anımsattı.

Açıklamada, TBMM'nin açılışı nedeniyle oluşacak hareketlilik ve siyasetin yoğun gündemi hatırlatıldı ve bunun, hastalığının nekahet döneminde bulunması nedeniyle Bahçeli'nin aşırı yorgunluktan uzak kalması gerektiği belirtildi. Bahçeli'nin istirahatinin, doktorlarının tavsiyesi üzerine birkaç gün daha uzatıldığını ifade eden Semih Yalçın, şöyle dedi:
"Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli, bu sebeple yeni yasama yılının başlaması dolayısıyla TBMM'de gerçekleşecek etkinliklere katılamayacaktır. Bununla beraber, Sayın Genel Başkanımız hızla iyileşmekte, kendilerinin sağlık durumu iyiye gitmektedir. Kamuoyuna ve camiamıza saygıyla duyurulur."

Yorumlar (0)