Bahçeli, Kurultay için 2021'i işaret etti!

Milliyetçi Harekât Partisi (MHP) Genel Başkanı Bahçeli, partisinin 13'üncü Olağan Büyük Kurultayı için 2021'i işaret etti. 

SİYASET 19.06.2020, 17:40 19.06.2020, 17:42
Bahçeli, Kurultay için 2021'i işaret etti!

Türkiye'de yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgını, siyasi partilerin seçim kongrelerini de olumsuz etkiledi. 

Mart ayında düzenlenmesi planlanan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kurultayı, yeni tip koronavirüs (Covid-19) engeliyle karşılaşarak yaz dönemine kaldı.

Bunun üzerine Milliyetçi Hareket Partisi'nden (MHP) de bir erteleme geldi. 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin 13'üncü Olağan Büyük Kurultayı'nın 14 Mart 2021 tarihinde düzenlenmesine yönelik karar alındığını bildirdi. 

"İkinci dalgaya karşı tedbirli olun"

Bahçeli, yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgınında gelebilecek ikinci dalgaya karşı vatandaşların maske takmaları, sosyal mesafe kuralına riayet etmeleri ve hijyen kurallarına uymaları gerektiğini söyledi.

"Seçimlere iyi hazırlanacağız"

MHP lideri, Cumhur İttifakı ile seçimler için iyi bir şekilde hazırlık yapacaklarını belirterek, partisinin herhangi bir algı operasyonunu, kamuoyu araştırma firmalarını ya da sosyal medyayı önemsemeden seçimlere hazırlanacağını ifade etti.

Bahçeli, Türkiye'nin sıkıntılı günlerinde iktidar olma düşüncesine kapılarak hesap yapmayı "ahlaksızlık" olarak değerlendirdi. 

"Haftanin'e Türk askerleri kurşun gibi girdi"

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK), düzenlediği operasyonları ile bölücü terör örgütlerinin saklandığı ve çoğaldığı yerleri karadan ve havadan vurmayı başardığına dikkat çeken Bahçeli, kahraman Türk askerlerinin "Girilmez" olarak nitelendirilen Haftanin bölgesine adeta kurşun gibi girdiklerini belirtti.

Bahçeli, artık bölücü terör örgütlerinin sonunun geldiğini vurguladı.

Yorumlar (0)