Bahçeli: “İddialarını ispat etmezsen namerdin ağababasısın Kılıçdaroğlu” 

MHP Lideri Bahçeli, partisinin haftalık toplantısında konuşma yaptı. Gündemi değerlendiren bahçelinin odak noktasında FETÖ elebaşının ülkeye getirilmesi vardı. Gülen’i Öcalan’a benzeten Bahçeli, “Gülen de aynı şekilde derdest edilerek ülkeye getirilmelidir.” dedi. 

SİYASET 13.07.2021, 13:15 13.07.2021, 13:19
Bahçeli: “İddialarını ispat etmezsen namerdin ağababasısın Kılıçdaroğlu” 

MHP Lideri Devlet Bahçeli, partisinin olağan grup toplantısında gündeme dair değerlendirmelerde ve eleştirilerde bulundu. FETÖ’ye karşı AK Parti ile bir arada bulunduklarına dikkat çeken bahçeli, “Cumhur İttifakı sipariş üzerine kurulmadı.” dedi. 

“Cumhur İttifakı, ya istiklal ya ölüm inancıyla kuruldu” 

Bahçeli: “Cumhur İttifakı sipariş üzerine kurulmadı. FETÖ’cülere karşı ya istiklal ya ölüm inancıyla kuruldu. 7 Ağustos Yenikapı kucaklaşmasıyla birlikte de yol haritasını çizdi. Adam gibi adam olmayanlar bunu idrak edemez.” 



Gülen ve Öcalan benzetmesi: “Gülen de başında çuvalla getirilmeli” 

Bahçeli: “PKK elebaşı Abdullah Öcalan Türkiye’ye nasıl başında çuvalla getirildiyse FETÖ elebaşı Fethullah Gülen de aynı şekilde derdest edilerek ülkeye getirilmelidir. Terörist başı Gülen ve çetesi, Türk adaleti önünde hesap vermeden bu alev sönmeyecektir. O hesap vermeden milletimiz rahat nefes almayacaktır. İhanetin bedeli başka türlü ödenemez. Eğer ABD FETÖ’yü Türkiye aleyhine imal etmemişse kendisini derhal iade etmelidir. Bunu da müttefiklik hukukuna saygı gereğince yapmalıdır. ABD, terörizmle mücadeleye destek vermek ve nerede durduğunu ispat etmek için bunu yapmalıdır. 251 şehidimizin dökülen kanı hala yerdedir. 2 bin 194 gazimizin sorulacak hesabı da elbette ki mahşere kalmayacaktır.” 

“İYİ Parti lider, ucube değerlendirmeler yapmıştır” 

Bahçeli: “ABD’nin ve bazı Avrupa ülkelerinin FETÖ’ye karşı müttefik tavrını ülkemizdeki bazı siyasi partiler de göstermektedir. İYİ Parti Başkanı, FETÖ’cülere karşı ‘Bütün ağababaları uçtu gitti, ne kadar gariban varsa içeride’ diyecek kadar da ilkesiz ve ucube değerlendirmelere karışmıştır. Bu şahsın gariban dediği kişiler, 15 Temmuz kalkışmasını idare eden cuntacılardır, Gazi Meclis’i bombalayan şerefsizlerdir. Soruları çalan hırsızlar ve vatandaşlarımızın üzerine bomba yağdıran canilerdir. Bunlar, kumpasçı polisler ve vicdanı ile kalemini satan hakim ve savcılardır. İçerde kalanlar gariban değil casustur. Katil, hain ve emperyalizmin kanlı tetikçisidir. Bu ağır kusurlu zihniyet, gariban kişiyi bilmesek bize bunları yutturacak.” 



“İYİ Parti ve CHP, HDP yörüngesinde sabitlenmiş” 

Bahçeli: “CHP’ye göre 15 Temmuz, bir tiyatrodur ve asıl darbe, o günden sonra ilan edilen OHAL’dir. 15 Temmuz gecesinde vatanı işgal etmek isteyen teröristler ne ise bu barbarlığa tiyatro diyenler de odur. CHP ve İYİ Parti, HDP’nin yörüngesine sabitlenmiştir. Ayrıca PKK’nın çizgisine taşınmış ve FETÖ ile tek yumurta ikizi haline gelmiştir. Mağdurları ile mahvımızın projesine piyonluk yapanları tefrik etmek (birbirinden ayırmak) şarttır. CHP, emperyalizm dolmuşuna binmiş ve melanet yolculuğuna çoktan çıkmıştır.” 

“CHP, Milli Mücadele’de olsaydı vatanı devrederdi” 

Bahçeli: “CHP yönetimi Milli Mücadele döneminde görev almış olsaydı kesin vatanı devrederdi. Kılıçdaroğlu, iftira ve yalan kampanyasına her gün yenisini ekliyor. Dün de demiş ki ‘Bahçeli bütün bürokratik kadrolarını devlete yerleştiriyor.’. Milliyetçi ülkücü hareketin vatansever mensupları, bu ülkenin zencileri değildir. Ülkemize ehliyet ve liyakat kriterlerine bağlı olarak hizmet eden kardeşlerimizin hakkını savunmak da bizim için haysiyet meselesidir. Bizi devlete sızan karanlık örgütlerle bir tutmak, en adi cinayettir.” 



“Tespitin varsa da açıklamıyorsan namerdin ağababasısın” 

Bahçeli: “12 Eylül sonrası dava arkadaşlarımızın işkence ve çileye maruz kalmaları karşısında devletimize en küçük bir sitem dahi etmedik. Boğazımıza bağlanan yağlı urganlara şikayet etmek yerine ‘Allah’ın dediği olur’ dedik. ‘Devlet ebet müddet kutlu geleceğe ulaşsın da olan bize olsun’ dedik. Kılıçdaroğlu, iddialarınla ilgili tespitin varsa da açıklamıyorsan namerdin ağababasısın. Bizim kadrolaştığımızı ve koltuk sevdasına kapıldığımızı iddia edenler ve delil getirmeyenler iftiracıdır.” 

“Güneş toplamakla meşhur bu kişi yalnız Kılıçdaroğlu’na laf etmiyor” 

Bahçeli: “Son günlerde ve manidar bir zamanlamada baş kaldıran CHP’li sanatçı, asıl yüzünü sergilemiştir. Kibir kulesi olan bu kişi, Bülent Ecevit hakkında ağır ithamlarda bulunmuştur. Bunları reddediyoruz. Güneş toplamakla meşhur bu kişi yalnız Kılıçdaroğlu’na laf etmiyor. Bu demek ki danışıklı bir dövüş. ABD’de ortaya çıkan sözde Demokrası Projesi’nin senaristleri de dediyse Türkiye’de toplananlar da aynı şeyleri söylemişlerdir. 22 Haziran’daki grup toplantımızda 4 uluslararası zirveye ve sürece de dikkat çekmiştik.” 



“Serok Ahmet’e buradan ekmek çıkmaz” 

Bahçeli: “NATO’nun 2030 vizyon belgesine yapılan atıfla nihayetinde demokrasinin destekleneceği kararını da ifşa etmiştik. Yapılan açıklamalar, tek merkezden kaleme alınmış gibidir ve hedef, ülkemizdir. Hiç kimse bu konuda niyet okuyuculuğu yapmasın. Serok Ahmet de fitneyi bıraksın. Buradan kendisini doğuracak ve ona ekmek çıkmayacaktır. Onun serokluğu (başkanlığı), ülkemizin temelini dinamitlemenin şifresidir. Serok Ahmet, gafletin pençesindedir. Kendisi, zillet çamurunda çırpınmaktadır.” 

“Muhalefetin cumhurbaşkanı adayı” 

Bahçeli: “Erken seçim dayatması yalnız HDP, İP ve CHP’nin talebi değil, ülkemizin düşmanı olan her çevrenin talebidir. Oyun içinde oyun, ihanet içinde ihanet kurmuşlardır. Demokrasi paravanı adı altında ülkemizin sırtını yerine getirmek isteyenlerin projesidir. Dönme dolaplar dönüp durmaktadır. Geçen hafta İzmir’de yine bir zillet gösterimi sahnelenmiştir. HDP ve CHP yan yana gelerek eylem ve emel birlikteliği yapmıştır. Hani bunlar birlikte değildi? Hani ittifak yoktu? HDP, CHP ve İP ortaktır. Kimin cumhurbaşkanı adayı olacağı konusu da aralarında ihtilaf yaratmıştır. Zillet ittifakına tavsiyem, kimin aday olacağı konusunda ajanslara ve Biden’a sormalarıdır.” 



“Batı, bizim gibi ülkelere her dönem operasyon yapmıştı” 

Bahçeli: “Batı, bizim gibi ülkelere her dönem operasyon yapmıştır. Fakat artık Pandora’nın kutusu açılmıştır. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile ülkemiz, karşısına çıkan musibetleri göğüsleyecek güçtedir. Hiçbir ülke bize demokrasi dersi verecek kadar temiz sicilli değildir. Bunlar birlikteliğimizi bölemeyecek, milletimizi yenemeyeceklerdir. Büyük İsrail ve Büyük Kürdistan hedeflerini gerçekleştirmek isteyenler de er ya da geç kaybedecektir. Cumhur İttifakı geleceğe yürürken ayak bağı olanlar, demokratik yollarla kenara itilecektir. İttifakımız, güvencedir.” 

“Siyasette tatile yer yoktur” 

Bahçeli: “Meclisimiz bu hafta çalışmalarına ara vermiştir ve bu ara, 1 Ekim 2021’e kadar sürecektir. Fakat siyasette tatile yer yoktur. Covid-19 kurallarına uyarak seçim bölgelerinde insanlara ulaşmanız gerekir.” 

Yorumlar (0)