Bahçeli: Festivalden fitne çıkarmak sorumsuzluktur

İptal edilen festivallere ilişkin açıklamalarda bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Kılıçdaroğlu’nun bu konudaki taciz ve tahrikleri yanlıştır. Son derece tehlikelidir. Festivalden fitne çıkarmak büyük bir sorumsuzluktur” dedi. 

SİYASET 03.09.2022, 10:17
Bahçeli: Festivalden fitne çıkarmak sorumsuzluktur

MHP lideri Bahçeli, depolama, Ankara’da gerçekleştirilen 24’üncü Uluslararası Anadolu Günleri Kültür ve Sanat Festivali’ne katıldı. Organizasyon öncesi açıklama yapan Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun sözlerine ilişkin de değerlendirmelerde bulundu. İptal edilen festivaller konusunda görüşlerini paylaşan Bahçeli, “Burada yapılan festivali, gündemde olan diğer festivallerle karıştırmamak gerekir. Çünkü MHP’li belediyelerimizin festivallerinde denge vardır, edep vardır, seviye vardır, milli ve manevi değerlerin ağırlığı vardır” ifadelerini kullandı. 

“Milletimizin rahatsızlığına ve şikâyetlerine rağmen festival yapılamaz”

Son aylarda iptal edilen festivaller üzerinden vatandaşların provoke edildiğini dile getiren Bahçeli, “İptal edilen festivalleri gerekçe göstererek fitne kazanını kaynatan, halkımızı provoke eden Kılıçdaroğlu eğer festival görmek istiyorsa, toplum huzuruna ne kadar dikkat edildiğini merak ediyorsa, buyursun gelsin Etimesgut’a. Belki buradan az da olsa ders alır, ibret alır, aklını başını alır. Milletimizin rahatsızlığına ve şikâyetlerine rağmen festival yapılamaz. Toplum sağlığı ve kamu güvenliği değerlendirilmeden bir şey organize edilemez. Hele ki terör örgütlerinin hazır beklediği festival etkinlikleri kesinlikle yapılamaz. Kılıçdaroğlu’nun taciz ve tahrikleri yanlıştır. Son derece tehlikelidir. Festivalden fitne çıkarmak büyük bir sorumsuzluktur” şeklinde konuştu. 

Yorumlar (0)