Bahçeli'den "terörle arasına mesafe koyamayanlara" mesaj!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, terör örgütü PKK'ya yönelik başlatılan Pençe-Kartal operasyonu sonucunda 81 hedefin imha edildiğini belirterek, Türk milletinin terörle yaşamaya alışmayacağını ve terörle arasına mesafe koyamayanları sıkıntılı günlerin beklediğini ifade etti. 

SİYASET 15.06.2020, 17:40 15.06.2020, 17:46
Bahçeli'den "terörle arasına mesafe koyamayanlara" mesaj!

Terör örgütü PKK'ya karşı dün gece saatlerinde Pençe-Kartal Operasyonu başlatıldı. Milli Savunma Bakanlığı (MSB), operasyon kapsamında PKK'ya ait 81 hedefin imha edildiğini duyurdu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, söz konusu operasyona ilişkin açıklamada bulundu.

Bahçeli, Irak'ın kuzeyinde bulunan ve terör örgütü PKK'nın üs olarak kullandığı Karacak, Sincar,  Zap, Kandil, Hakurk ve Avaşin-Basyan merkezli terör yuvalarına düzenlenen operasyonun Türk milleti tarafından memnuniyetle karşılandığını bildirdi. 

MHP lideri, "Pençe-Kartal Operasyonu" sonucunda PKK'ya ait 81 hedefin imha edildiğini kaydederek, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne (TSK) tebriklerini iletti. 

"Terörle yaşamaya alışılmayacak"

Türkiye'nin terör ile mücadelede kararlı olduğuna dikkat çeken Bahçeli, Türk milletinin terörle yaşamaya kesinlikle alışmayacağını ve iğrenç eylemeleri göz ardı etmeyeceğini kaydetti. 

Bahçeli, terörle arasına mesafe koyamayanları sıkıntılı günlerin beklediğini ifade ederek, hiç kimsenin yanlış ve yozlaşmanın figüranı olmaması gerektiğini aktardı. 

"Takip edilip cezalandırılacaklar"

Sınır içinde ya da sınır ötesinde hainlerin, alınan güvenlik önlemleriyle birlikte takip edilerek tespit edileceğini ve hemen cezalandırılacağını kaydetti.

Bahçeli, terör örgütlerinin iyi ya da kötü olarak sınıflandırılmayacağını vurgulayarak, hainin her coğrafyada hain, caninin her ülkede cani olduğunu belirtti. 

"Türkiye, terörün belini kıracak kapasitede"

Türkiye'nin sağlam bir iradeyle ulusal çıkarlarını ve meşru haklarını göz önünde bulundurarak, terörün belini kırma hususunda kabiliyetli olduğunu ifade eden Bahçeli, teröristlerin üredikleri bölgeleri arındırma hususunda ülkemizin oldukça azimli olduğunu ekledi. 

"HDP'liler ateşle oynuyor"

Bahçeli, milletvekilliği düşürülen iki HDP'li milletvekilini "militan" olarak nitelendirirken, yeni bir provokasyon ortamının oluştuğunu belirtti.

Türkiye'nin farklı yerlerinden protesto yürüyüşü başlatan HDP'lilerin ve onlara destek verenlerin ateşle oynadıklarını kaydeden Bahçeli, söz konusu yürüyüşün terörist komplosu olduğunu ifade etti. 

Bahçeli, yeni bir 6-7 Ekim hainliğinin hayalini kuran kişilerin ve yeni bir "Gezi karanlığı" yaratmayı planlayanların acıklı durumlara düşeceklerini kaydetti.

Yorumlar (0)