Bahçeli'den muhalefete sert tepki

Bahçeli, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "Kuklacıya değil de kuklaya baktırmak için kuyruğa giren bozuk zihniyetler ayaklarını yaş tahtaya basmışlardır. Milli irada kaçkınları ve siyasi kalpazanlar suçüstü basılmıştır." dedi.

SİYASET 16.09.2021, 18:41 18.09.2021, 09:51
Bahçeli'den muhalefete sert tepki

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden gerçekleştirdiği paylaşımlarla, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

"Bu beş isimden başka hiç kimse yok mudur?"

Bahçeli, şöyle konuştu:

"2021 senesi girdi gireli zillet ittifakının cumhurbaşkanı adayının kim olacağı gündemi meşgul etmektedir. Ekranlar özellikle bu tartışmanın odak noktası durumundadır. Papatya falları açılırken, çekilişten kimin çıkacağı, talih kuşunun kimin başına konacağı devamlı olarak gündemdedir. Milletimiz bu sefil ve sakil tartışmadan bıkmış usanmıştır. Zillet ittifakı adayının robot resmi ve eşgali dahi çizilmiştir. Zillet ittifakı cumhurbaşkanı adayının izi sürülürken ahlaken ağır ve ayıp kusur içeren bir strateji izlenmektedir. CHP, HDP, İP genel başkanlarıyla iki büyükşehir belediye başkanının sürekli olarak telaffuz edilmesi bu sıfatları taşıyan zatları parlatma girişiminden ibarettir. Hesap kurnazdır, oyun açıktır. Bu beş isimden başka hiç kimse yok mudur?

"Milletimiz rahatsızdır"

Milletimiz hep aynı ezberlerin tekrarından memnuniyetsiz ve rahatsızdır. Ülkemizin başka işi gücü kalmadı da zillet ittifakı adayının kimliği meselesi mi tek gündem hususu oldu? 'Bu mu olacak? O mu olacak? Şu mu olacak?' sorularına yanıt arayan gafillerin akıl hocaları boşa düşmüşlerdir. Kuklacıya değil de kuklaya baktırmak için kuyruğa giren bozuk zihniyetler ayaklarını yaş tahtaya basmışlardır. Milli irada kaçkınları ve siyasi kalpazanlar suçüstü basılmıştır.

Zilletin aday meselesi vatandaşların meselesi değildir. Sorosçu Kavala'nın kansız tembihleri, terörist Demirtaş’ın kanlı teklifleri, dış güçlerin karmaşık tertipleri, FETÖ/PKK'nın kaotik tezvirleri, Kılıçdaroğlu, Akşener ve diğerlerinin kirli tezgahları aziz Türk milletine sökmeyecektir.

Kendi adlarını parlatmak için yakın çevrelerini kullanan malum beşli çetenin Türk siyasetine sirayet etmiş istismar ve izansızlık örneği olduklarını inanıyorum ki yakın bir dönemde herkes bunu ifade ve idrak edecektir.

"Adayımız bellidir"

Zillet ittifakı bir strateji çerçevesinde aday tartışmasını yaptırıyor hem de yapıyorken Cumhur İttifakı dimdik ayaktadır. Bayağı dedikoduların hepsi beyhude ve bühtandır. Cumhurbaşkanı adayımız da seçimin ne zaman yapılacağı da bellidir. 

Türkiye’nin harika yükselişi engellenemeyecektir. Bu CHP’nin milli, manevi, tarihi ve kültürel değerlerimizle arasına kalın bir çizgi çektiği de en son İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin rezilliğiyle gün yüzüne çıkmıştır.

CHP’li İzmir Büyükşehir Belediyesi edepsizlik çukuruna devrilmiştir. Neymiş, bu bir modern dans gösterisiymiş. Batsın sizin modernliğiniz."

Yorumlar (0)