Bahçeli'den Kılıçdaroğlu yorumu: Kavga deneyimi yok, kaybeder!

Katıldığı bir iftar programında gazetecilere demeç veren MHP lideri Devlet Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi. Kılıçdaroğlu'nun "kavgalaşma" yoluna girdiğini söyleyen Bahçeli, "Bu yola girmesin. Çünkü kavga deneyimi yok, kaybeder. Bizim kavga tecrübemiz 53 yıllık." dedi.

SİYASET 28.04.2022, 18:49 29.04.2022, 02:18 Hakan Öksüz
Bahçeli'den Kılıçdaroğlu yorumu: Kavga deneyimi yok, kaybeder!

Gazetecilerle iftar yapan MHP lideri Devlet Bahçeli, gündee ilişkin önemli değerlendirmeler yaptı. Seçimlerin zamanında yapılacağını kaydeden Bahçeli, seçim takvimini cebinde taşıdığını söyledi. 

"Kılıçdaroğlu kavgalaşmaya girmek istiyor"

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun son grup toplantısında yaptığı konuşmayı da eleştiren Bahçeli, "12 dakika boyunca konuştu ve çok sert konuştu. Bu tarz üslupları tarih kaydediyor." dedi. CHP liderinin konuşmasında sürekli olarak Cumhurbaşkanlığı seçimlerine değindiğini söyleyen Bahçeli, "Yumuşatıcı bir iklimin oluşması gerekiyor. Türkiye'de 'helalleşeceğiz' diyen daha sonra kavgalaşmaya tutuşuyor." ifadelerini kullandı.

"Bizim kavga tecrübemiz 53 yıllık"

Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'kavgalaşma' yolunu seçmesi halinde kaybedeceğini söyleyen Devlet Bahçeli, "Bence bu yola girmesin. Çünkü kavga deneyimi yok, kaybeder. Bizim kavga tecrübemiz 53 yıllık. Helalleşmeyi kavgalaşmaya döndürmek anlamsız olur." dedi.

Osman Kavala'nın durumu

MHP lideri Bahçeli, Gezi olayları ve 15 Temmuz darbe girişimi davasında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılan Osman Kavala hakkında da yorumda bulundu. 

Osman Kavala ile ilgili pek çok kesimin farklı görüşlere sahip olduğuna değinen Bahçeli, "Türkiye'de 2013 yılında patlak veren Geiz olaylarının Türkiye'ye nelere malolduğu orada. Ağaç için giden kurşun atar mı? Osman Kavala'nın 'Sorosçu' olduğu bir gerçek. Türk milletini temsil edemez. Onda o soy ve kabiliyet yoktur." diye konuştu.

Yorumlar (0)