Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na sert tepki

Devlet Bahçeli, "Kılıçdaroğlu, barışmayı planladığın kişiler kimlerdir? Kucaklaşmayı düşlediklerin kimlerdir? 'Barışacağız...' diyorsun, PKK ile müzakere mi yapacaksın? Elazığ'da afişin önünde paylaştığın fotoğraf, PKK'lılarla gıyaben çektirilmiş bir aile fotoğrafıdır. Demirtaş için bir şükran görüntüsü ve destek mesajıdır." dedi.

SİYASET 25.09.2022, 18:59
Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na sert tepki

MHP lideri Bahçeli, partisi tarafından düzenlenen '2023 Seçimlerine Doğru: Adayımız Belli, Kararımız Net' temalı mitingi çerçevesinde Erzurum'daki İstasyon Meydanı'nda yurttaşlara hitap etti.

"Adayımız bellidir"

Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları ise şunlar:

"Çok çalışacağız. Herhangi bir bahaneye sığınmayacağız ve gecemizi gündüzümüze katacağız. Ülkemizi büyüteceğiz. Milli dayanışmamızı ve birliğimiz daha da güçlendireceğiz. 

Birileri köhne cumhurbaşkanı adaylarını bulmaya çalışsın, bizim adayımız da kararımız da nettir. Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Erdoğan'dır. İsterlerse yanlarına Biden'ı, refakatlerine Pelosi'yi alsınlar. Yetmezse FETÖ'den de yardım dilensinler. 

Kılıçdaroğlu Elazığ'da birtakım açıklamalarda bulundu. Ey Kılıçdaroğlu, sen bu yetkiyi nereden alıyorsun? Hapishanedeki bir terör suçlusunu nasıl dışarı çıkaracaksınız? Demirtaş bir vatan haini değil mi? Kavala bir casus değil mi? HDP'ye bakanlık sözleri verenler kimlerdir? Zillet ittifakının başını CHP çekmiyor mu? Bu ittifakın tam ortasında CHP bulunmuyor mu?

Kılıçdaroğlu açıklasın. İmralı'daki caninin serbest bırakılmasını diğer ittifak ortaklarıyla da konuştu mu? Bu yönde bir gizli ajandaları var mı? Açık ve net bir şekilde görünüyor ki CHP, PKK terör örgütü ile yalnızca ittifak halinde değil, bu cani ve bölücü örgütün yedeği haline gelmiştir. 

"Kimlerle kucaklaşacaksın?"

CHP Genel Başkanı, barışmayı planladığın kişiler kimlerdir? Kucaklaşmayı düşlediklerin kimlerdir? 'Barışacağız...' diyorsun, PKK ile müzakere mi yapacaksın? Elazığ'da afişin önünde paylaştığın fotoğraf, PKK'lılarla gıyaben çektirilmiş bir aile fotoğrafıdır. Demirtaş için bir şükran görüntüsü ve destek mesajıdır.

Bu masa zillet masası, cehalet masası, kumar masası, suç masası, fitne masasıdır. Terörle mücadeleye karşı çıkanlar bunlardır. SİHA'ya, İHA'ya karşı çıkanlar bunlardır. Siyasi ikbali ve iktidarı gecenin zifiri karanlığında arayan muhaliflerin kalın maskesi önümüzdeki yıl yırtılıp atılacaktır. Onların hükmü şafak sökene kadardır.

Çizilecek hududumuz yok, parçalara ayrılacak vatanımız yok, bölünecek milletimiz yok, inecek bayrağımız yok, susacak ezanımız yok... Hainler boşuna sevinmesinler. Ülkemizde Kürdistan diye bir yer yoktur. Kürdistan hayali peşinde koşanların hali perişandır." 

Yorumlar (0)