Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na HDP tepkisi

Bahçeli, Kılıçdaroğlu'nun sözlerine sert bir dille tepki göstererek, "HDP’yi meşru görmek demek, PKK terör örgütünü muhatap almak demektir." dedi.

SİYASET 21.09.2021, 18:34
Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na HDP tepkisi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Kılıçdaroğlu'nun 'Kürt sorununu çözmek için meşru bir organa gereksinimimiz var. HDP’yi meşru organ olarak tanımlıyoruz.' sözleri, temelsiz Sezai’nin de bu çürük sözlere yanıt olarak 'Demokratik çözümün asıl muhatabı ve adresi İmralı’dır.' mesajı kimin kimlerle birlikte olduğunun ispatı ve itirafı niteliğindedir." sözlerini sarf etti.

"HDP demek, PKK demektir"

Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkanlar ise şu şekilde:

"CHP yönetimi, söylem, eylem ve emelleri itibarıyla ülkemizin karşısına geçmiş, hatta siyasi militan ve mihrak haline gelerek milli güvenlik tehdidine dönüşmüştür.

Aziz Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu parti, kimliğinden ve kökünden tehlikeli ölçülerde kopmuş, en sonunda da başkalaşıp melezleşerek ahlaki metabolizmasını ve siyasi merkezini kaybetmiştir.

Küresel merkezkaç güçlerin telkin ve tesiriyle yörüngesinden kayan CHP, geçmişiyle ters düşen, milli gerçeklerle çelişen bir hal almıştır. 

Kılıçdaroğlu’nun, 'Kürt sorununu çözmek için meşru bir organa gereksinimimiz var. HDP’yi meşru organ olarak tanımlıyoruz.' sözleri, temelsiz Sezai’nin de bu çürük sözlere yanıt olarak 'Demokratik çözümün asıl muhatabı ve adresi İmralı’dır.' mesajı kimin kimlerle birlikte olduğunun ispatı ve itirafı niteliğindedir.

Kılıçdaroğlu, olmayan bir problemi varmış gibi sunarak HDP ile sürdürdüğü ahlaksız ortaklığı ve yasak ilişkiyi resmileştirme, kaldı ki meşrulaştırma arayışına girmiştir.

HDP ile CHP arasındaki danışıklı dövüş irtibatları, kamuoyunu sinsi bir plan dahilinde ikna gayretleri ve bu sürece İP’in gözcü ve kurnazca sıfatıyla dahil olma hevesi uyanık şuur sahibi hiçbir vatandaşımızın dikkatinden kaçmamıştır.

HDP’yi meşru görmek demek, PKK terör örgütünü muhatap almak demektir.

"Mazbata almış teröristlerdir"

CHP yönetimi siyasi istikbal ve ikbalinin çürük şifrelerini Kandil mağaralarının karanlığında bulmak üzere harekete geçmiştir.

Kılıçdaroğlu’nun aracılar üzerinden PKK ile temas kurup kurmadığını, geçtiğimiz ayın son günlerinde Kuzey Irak'a giden CHP heyetinin PKK’lılarla görüşüp görüşmediğini saptırmaya ve yalana tevessül etmeden açıklığa kavuşturması ertelenemez mecburiyettir.

Suya sabuna dokunmayan açıklamalar, muğlak ifadeler, kaçak görüşmeler, müphem teviller milletimiz nezdinde yok hükmündedir.

HDP, meşru bir organ değil, PKK terör örgütünün mazbata almış maskeli halidir.

"Kürt sorunu yoktur"

Ülkemizde Kürt sorunu diye bir sorun yoktur. Olduğunu ısrarla dayatıp öne süren kim varsa kalbi Türk milletiyle bir atmayan namertlerdir.

HDP ile CHP, yedek kulübesinde ısındırılan İP ile beraber küresel emperyalizmin dümen suyuna girmişler, bayatlamış bir senaryo kapsamında İmralı'dan Kandil’e kadar adı konulmamış bir müzakere köprüsü inşa etmişlerdir.

MHP, Türkiye düşmanlarının siyaset uzantılarına, kiralık ortaklarına, demokrasi fanusuna saklanmış millet ve vatan karşıtlarına sonuna dek direnecek, kurulmuş tuzakları bozarak milli istikbal ve istiklal haklarını fedakarca savunacaktır."

Yorumlar (0)