Bahçeli'den Ertuğrul Gazi Türbesi'ne ziyaret

Bilecik'in Söğüt ilçesine gelen MHP Lideri Devlet Bahçeli, Ertuğrul Gazi Türbesi'ni ziyaret ederek "Saygı Nöbeti" değişimini seyretti.

SİYASET 13.07.2019, 14:49
Bahçeli'den Ertuğrul Gazi Türbesi'ne ziyaret

Milliyetçi Hareket Hartisi (MHP) Lideri Devlet Bahçeli, Bilecik'in Söğüt ilçesinde Ertuğrul Gazi Türbesi'ni ziyaret etti.

Söğüt ilçesine gelişinde Milliyetçi Hareket Partitiler ve ülkücüler tarafından karşılanan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, daha sonra Ertuğrul Gazi Türbesi'nde dua ederek "Saygı Nöbeti" değişimini seyretti.

Ertuğrul Gazi Türbesi'ndeki programının ardından Söğüt Belediyesine geçen MHP Lideri Devlet Bahçeli, burada mehter takımı gösterisiyle karşılandı.

Belediye Başkanı İsmet Sever'e makamında ziyarette bulunan MHP Lideri Bahçeli'ye, TBMM Başkanvekili Celal Adan, MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Genel Başkan Yardımcıları Sadir Durmaz, Semih Yalçın, Kamil Aydın, İsmail Faruk Aksu ve Feti Yıldız ile AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı eşlik ettiler.

Ertuğrul Gazi kimdir?

13. yüzyılın ortalarında Oğuzların Kayı boyunun lideri ve Osmanlı Beyliği'nin kurucusu olan Osman Bey'in babasıdır. Ertuğrul Gazi, Osmanlı Devleti'nin oluşmasında kilit isimlerden bir tanesidir.

Yorumlar (0)