Bahçeli'den Cumhur ittifakı mesajı: İnancım tamdır!

Cumhur İttifakı’nın 2023 vizyonunun kimse tarafından kundaklanamayacağını belirten MHP lideri Devlet Bahçeli, “Tüm parti teşkilatlarımızın bu duyarlılıkla çalışmalarına devam edeceğine inancım tamdır” açıklanmasında bulundu.

SİYASET 22.03.2021, 12:39 23.03.2021, 10:40
Bahçeli'den Cumhur ittifakı mesajı: İnancım tamdır!

13. Olağan Büyük Kurultay’ın ardından teşkilatına mesaj gönderen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Çanakkale Deniz Zaferi’ne atıfta bulunarak, “Milliyetçi ve Ülkücü Hareket’in iradesi tecelli etmiştir” değerlendirmesinde bulundu.

Partinin teşkilat üyelerinden çalışmaları nedeniyle memnuniyet duyduğunu ifade eden Bahçeli, “18 Mart’ta istikbal için dirlik ayağa kalkmış, kazananın Türkiye olacağı dosta da düşmana da gösterilmiştir” dedi.

‘Elbette ne kadar iftihar etsem azdır’

Kurultayın büyük bir kaynaşma ve kucaklaşmaya vesile olduğunu da belirten Devlet Bahçeli, “Kurultayımız 2023’ün ve sonraki yılların stratejik hedeflerinin berrak şekilde tezahürüne de ortam ve imkân sağlamıştır” diye konuştu.

MHP’nin gerçekleştirdiği 13. Olağan Büyük Kurultayı’n milliyetçiliğin yeniden şahlanışı olarak hafızalara kazındığını vurgulayan Bahçeli, “Elbette ne kadar iftihar etsem azdır” değerlendirmesinde bulundu.

‘Cumhur İttifakı’nın yükselişini engelleyemeyecekler’

Parti olarak her zaman tahrik ve tuzaklara karşı dikkat ettiklerini ifade eden Devlet Bahçeli, şöyle konuştu: “Partimizle birlikte Cumhur İttifakı’nın yükselişini engellemeye yönelik kara propagandalara aldırmadan inandığımız yolda, kutlu ülkülerimiz uğruna mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz.”

MHP’nin milletin istekleri doğrultusunda hareket ettiğini söyleyen Bahçeli, “Geçim kapıları dedikodu olanların oyunlarına, yalanı ve demokrasi kalpazanlığını meslek edinmiş zihniyetlere de asla fırsat verilmeyecektir” dedi.

‘2023 vizyonunu kundaklamaya hiç kimsenin gücü yetmeyecektir’

Bahçeli, parti teşkilatlarının 2023 vizyonuyla çalışmalarına devam edeceğini vurgulayarak, “Cumhur İttifakı’nın 2023 vizyonunu kundaklamaya hiç kimsenin gücü yetmeyecektir” değerlendirmesinde bulundu.

13. Olağan Büyük Kurultay’ın sonuçlarının herkese hayırlar getirmesini dileyen MHP lideri Devlet Bahçeli sözlerini şöyle tamamladı: “İstiklal için birlik, kazanan Türkiye olacak. Cenab-ı Allah yar ve yardımcınız olsun. Ne Mutlu Türküm diyene.”
 

Yorumlar (0)