Bahçeli de aşı yaptırdı, Kılıçdaroğlu da yaptıracak!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Covid-19 aşısı oldu.

SİYASET 15.01.2021, 12:16 16.01.2021, 10:03
Bahçeli de aşı yaptırdı, Kılıçdaroğlu da yaptıracak!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) lideri Devlet Bahçeli, Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu tarafından analiz ve değerlendirme işlemleri tamamlanmasından sonra "Acil Kullanım Onayı" verilen Çin menşeili CoronaVac aşısını yaptırdı.

Aşı prgramının başarılı bir biçimde devam ettiğinin altını çizen Bahçeli, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın daveti üzerine kendisinin de Covid-19 virüsüne karşı aşısını yaptırdığını bildirdi.

devlet bahçeli koronavirüs aşısı

MHP lideri Devlet Bahçeli, çok yakın zamanda yeni tip koronavirüs pandemisinden el birliğiyle kurtulunacağını umut ettiğini belirterek, tüm halkı da koronavirüse (Covid-19) karşı aşı olmaya davet etti.

MHP lideri Bahçeli'nin Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi'nde CoronaVac aşısı olurken çekilen fotoğrafı ajanslar tarafından abonelerine servis edildi.

Sağlık Bakanı'ndan teşekkür

Twitter hesabından paylaşımda bulunan Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca da Devlet Bahçeli'ye, söz konusu devlet politikaları olduğunda büyük hassasiyet gösterdiğini ve hassasiyetinin bir parçası olarak da aşı programına destek ve katkı verdiğini, bu nedenle kendisine çok teşekkür ettiğini bildirdi.

Erdoğan: Ben de aşı oldum

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da dün Ankara Şehir Hastanesi'nde CoronaVac aşısı yaptırmış ve sosyal medya ve ikişisel mesajlaşma platformu Telegram'daki onaylı hesabından aşı olduğu ana ain fotoğrafı paylaşarak "Ben de aşı oldum..." demişti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da bugün yaptığı açıklamada CoronaVac aşısı yaptıracağını açıklamıştı.

Yorumlar (0)